![]() |
מומחה HTML ו-CSS.
מומחה HTML ו-CSS.
מקדד עיצובים באופן מקצועי. עבודה מסודרת ונקייה. dudu@kukuriku.com צור קשר ע"מ לקבל מספר טלפון נייד ו/או מספר ICQ. המחירים נעים בין 30-100 ש"ח. המחירים ישתנו בהתאם למספר עמודי התוכן וגודלם. |
"מומחה"?
איך הגדרת את עצמך כמומחה? אתה יודע לתכנת אתר ללא טבלאות? אתה עובד לפי התקן? מה מגדיר אותך כ"מומחה"? |
כן, אני יודע לקדד עיצוב ללא שימוש בטבלאות.
אני לא מבין למה אתה תוקף אותי. אני מהווה עבורך תחרות? למה שלא תשאל אותי? השיטה של קידוד העיצוב באמצעות CSS, או כמו שאתה מכנה אותה, "לתכנת אתר ללא טבלאות", היא אמנם שיטה נוחה ויעילה, אבל IE לא מציג אותה כראוי. הייתי מגדיר אותו כ"תומך חלקית" בשיטה. לעומת זאת, מומלץ להשתמש בשיטה מול דפדפן כמו פיירפוקס, שעובד ע"פ התקן. בכל אופן, אני מקדד עיצובים באמצעות טבלאות. |
ציטוט:
בניתי אתר ללא טבלאות ובאקספלורר הוא לא מוצג כמו שרציתי ועוד בפיירפוקס או בכל דפדפן תומך תרן אחר הוא מוצג כראוי. |
לא אתה לא מהווה בעבורי תחרות, ואני לא תוקף אותך, פשוט ראיתי שכתבת "מומחה" אז חשבתי לברר :)
ואממ.... תאמין לי שהשיטה הזאת כן פועלת בIE ובFF ביחד, כי אני משתמש בה, ואני יכול להביא לך כמה לקוחות מרוצים שיעידו על כך. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
זאת אחת מהסיבות שאני שונא את IE :) בקשר למה שאמרתי: לא משנה, אני רואה שיש לך ידע, ממליץ עליך ;) |
ציטוט:
ד"א: ערכתי את התגובה שלי (#6) מפני שלא הייתי בטוח שאצליח להעביר את המסר. ציטוט:
|
בס"ד
יש אפשרות לשילוב מערכת בעיצוב תמורת איחסון? תודה רבה |
ציטוט:
תשלום בש"ח בלבד. (: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ