![]() |
# 31 | |
נשמה של הפורום
|
ילד קטן. שאוהדים אחרים מקבלים מכות מהיס"מ אתה בטח גם שמח, עד שזה יחזור אלייך כמו בומרנג ותימחץ על ידי איזה פרש.
כמו שאמרתי - אל תתלונן פעם הבאה שתבוא (אם בכלל אתה בא..) לקריית אליעזר, ותצטרך משקפת כדי לראות את הקבוצה שלך מתקיפה בצד השני של האיצטדיון. ציטוט:
אפשר להשקיע גם וגם. לבוא ולהגיד "תבטלו הכל! יש מקומות שאין בהם איצטדיונים!" זאת לא הדרך. אני מסכים איתך ב 100% שיש איצטדיונים שנמצאים במצב הרבה יותר גרוע מקריית אליעזר, אבל אף אחד לא הצמיד לסמי עופר אקדח לרקה ואיים עליו לתרום לבנייה בחיפה, הוא החליט לעשות זאת מעצמו (בתור יליד העיר אם אני זוכר נכון). הטוטו כמו כן נעתר לבקשת העירייה, שכבר לפני כמעט 15 שנה הבטיחה לנו איצטדיון חדש. בנוגע לתושבי השכונה? פקקים יהיו בכל מקום שתציב בו איצטדיון כדורגל. בדיוק כמו שעכשיו זה סיוט לצאת ממשחק גדול בחיפה, ככה גם יהיה באיצטדיון החדש, ובעצם בכל איצטדיון שלי יצא לבקר. מי שצריך לדאוג לפתרונות, זה משרד התשתיות, הבינוי, התחבורה...רק תבחר אחד מהם... אבל אם הם לא מצליחים למנוע תאונות דרכים ע"י שיפור הכבישים בכל הארץ, ומעדיפים לחלק דו"חות במקום, אני מניח שאין טעם לצפות מהם לפתור בעיות פקקים...אבל זה כבר לנושא אחר... פעם אוהדי הקבוצה היריבה ישבו ב13-14, שזה יציע ד'. גם משם לא כזה תענוג לראות, אבל זה עדיף בהרבה על ב'...
![]() |
# 32 |
חבר חדש
|
מה הקשר לפרשיםיס"מ ושטויות שאתה אומר =\\\\
וכל אוהד ביתר לא יחתום בשביל זה וגם אתם לא הייתם חותמים בשביל לעזור לביתר |
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
חתמתי
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
ואם אני בתור אוהד רוצה לבוא למשחק במגרש חוץ, אני מקווה לבוא למגרש איכותי...
![]() |
# 35 | |
Winner
|
ציטוט:
מחר מתכנסת הועדה |
|
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר על
|