|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אנחנו בתור ישראלים שהכלכלה שלנו לא מזהירה והמשכורות פה(גם לאנשים בכירים) לא מזהירה במיוחד לפי דעתי לא יכולים להרשות לעצמנו לקנות כל כמה זמן משחק חדש..
אני אגיד לכם מניסיון אישי.. המשפחה שלי שהייתה גרה בצרפת הייתה מתפרנסת כמו שצריך ומה היו התפקידים שלהם? האחת מורה והשני פרופסור למת'.. היום הם עובדים באותם תפקידים, רק בישראל.. המשכורת הרבה.. אבל הרבה פחות ממה שקיבלו.. אז אם המשכורת של ההורים, והכלכלה בכלל בישראל הייתה טובה היינו יכולים להרשות לעצמנו לקנות משחקים במחירים סבירים (לא 300ש"ח+ זה לא מחיר סביר בכלל אני מתכוון בטווח של 150-250 ש"ח מקס') כמובן שאי אפשר להתבסס רק על המשכורת של ההורים ואפשר לעבוד ולהרוויח כסף אבל אל תשכחו שבתור נער אין מספיק זמן לעבוד כי יש לימודים מבחנים ובגרויות ואין הרבה זמן לעבוד.. לסיכום אני אגיד דבר אחד.. הכלכלה שלנו בישראל לא הולכת להשתפר ואני מניח שלא תהיה הוזלת מחירים של משחקים לכן אפשר להבין דבר אחד.. האופצייה היחידה היא הורדה (אני אישית לא מוריד כל כך משחקים כי אין לי זמן לשחק אבל הרוב הגדול מוריד). |
![]() |
![]() |
# 2 | |||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מספיק מידע בשביל לראות אם שווה לרכוש, אבל לא היצירה המלאה. אל תתחכם, אין שום סיבה לגנוב. ד"א, אני אומר לך בפירוש שאתה גנב. ציטוט:
![]() גנרטור רציני יכול לעלות הרבה מאוד כסף, אבל הוא יהיה בשימוש (אם אין לך צורך מיוחד בו) רק לעיתים מאוד רחוקות כשיש הפסקת חשמל וכו'. אז מה, תגנוב אותו? לא, אתה פשוט לא תשתמש באחד. אתה לא אמור לגנוב תכנה כי בא לך שיהיה אותה, ואתה לא ממש צריך אותה. ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
מאיפה אתה יודע שאני באמת מוריד משחקים? את עצמי הבאתי כדוגמא בהודעות כי ככה היה יותר קל לי להסביר את עצמי. זה שאני מציג עובדות שהרוב מורידים משחקים, לא אומר שאני בעצמי מוריד. ובכלל, אין לך שום זכות לקבוע שאני גנב, כל עוד לא הוכח אחרת בבית המשפט. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
בשביל זה יש רשות שופטת במדינה, ולשמחתינו או לצערינו, עמרי לא נמצא בה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ואני לא מבין, אם אתה גונב תוכנות, למה מפריע לך שקוראים לך גנב? זה לא שקראו לך נניח אנס, בלי קשר. יש כאן קשר - אמרת שאתה מוריד תוכנות בצורה בלתי חוקית, גונב אותן, אז קראו לך גנב. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
רשמית לא הוכחתי כגנב, אז אני לא גנב. יש הבדל בין זה שאתה קורא לי גנב למה שקורה הלכה למעשה. מה ההבדל? שלא באמת יש לך הוחכות שאני מוריד תוכנות או משחקים ומשהו שנכתב בפורום לא נחשב כהוכחה כי מי יוכיח שלא ערכו לי את ההודעה? ואגב עמרי, אתה לא יכול להשוות בכלל עצים לבני אדם, כי אם לפעול לפי התאוריה שלך, אין אנשים חפים מפשע בכלא. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אתה הרי אמרת "אני אוריד ואשחק, ואף אחד לא יגיד לי שאני גנב, למה? כי זה לא עניינו". אז אם אנחנו מנהלים כאן ויכוח עקרוני, והרי אני חושב שהגענו כבר להסכמה שהפרת זכויות יוצרים היא גניבה, אז הוא יכול להגיד לך שאתה גנב. זה אולי לא היה עניינו אם לא היית כותב את המשפט הזה, אבל מרגע שפתחת את הנושא לדיון - בוודאי שהוא יכול. ולגבי המשפט האחרון שלך הייתי אומר דבר הפוך - הוא יכול לקרוא לך גנב כל עוד בית משפט לא יאמר לו אחרת. לא מרוצה? אתה מוזמן לתבוע על הוצאת לשון הרע (מקווה שאתה לא באמת חושב שתזכה כמובן ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|