הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 01-04-07, 23:56   # 1
sagi.av
חבר בקהילה

מיני פרופיל

sagi.av לא מחובר  

ביקורת על uni

כמו שרובכם יודעים, בזמן האחרון אני התעסקתי בקנית דומיינים בגודדי ומכירתם תמורת עמלות נמוכות.
פנה אליי בחור בשם אבי (המכונה גם kola) וביקש לקנות ממני דומיין לחברת איכסון avi-c.com.
לי לא היו בעיות, ובגלל שהיה לי מצב רוח טוב באותו הזמן הסכמתי לרכוש לו את הדומיין לפני קבלת הכסף בהבטחה שהכסף נשלח ויגיע בתוך יומיים בדואר רשום.
עברו יום יומיים שלושה שבוע חודש, הבנאדם במשך יותר מחודש עשה עליי כסף עם חברת איכסון שפתח וכל הזמן מרח אותי ב"כנראה הכסף לא הגיע" או "הדוור גנב את הכסף אני אשלח מחר".
אחרי באמת המון מריחות וכמעט חודשיים שעברו, הפניתי את הדומיין לשרתי החניה של גודדי והשבתתי לו את הדומיין.
פתאום הוא התחיל לענות לי במסנג'ר לשלוח הודעות ולסבן אותי שוב עם אותו סיפור ישן שהכלב אכל לו את הארנק והדוור גנב לו את הכסף.
אה סליחה וחשוב לציין שגם לפני זה כבר הפניתי את הדומיין לשרתי החניה של גודדי ואחרי שהוא באמת הבטיח לי שישלח שוב את הכסף והכל הסכמתי והחזרתי לו את הדומיין.
הסיפור מתחדש יום אחרי. הבנאדם מתחבר ומצרף אלי אדם אחר שטוען שהוא מעוניין לקנות ממני את הדומיין ושאל כמה אני דורש עליו ונתן לי את הטלפון שלו.
התקשרתי אליו ואמרתי לו שכל מה שאני רוצה זה את המחיר עלות של הדומיין (40 שקלים) ולא שקל יותר. הוא אמר לי שהוא חייב לזוז ושהוא יחזור אלי. שמתישסוף סוף יסתדר הסיפור הארוך מידי הזה.
יום אחרי זה פתאום מתקשר אלי אותו אדם ואומר לי שהוא רוצה את הדומיין והוא יפקיד לי את הכסף יום אחרי. אני הבנתי מה קורה וניתקתי את השיחה. מאז לא שמעתי יותר מאבי.
את הנושא הזה אני לא התכוונתי לפתוח, אבל כמו שאתם רואים בחתימה שלי אני עד היום מנסה להחזיר לעצמי את ההפסדים על הדומיין הזה ע"י חנייה.
ההחלטה על פתיחת הנושא היתה בעקבות החוצפה של האיש והתממות שלו באחד האשכולות פה לגבי זה שהוא בכלל מכיר אותי.
לא רוצה בפתיחת האשכול הזה החזר כספי ולא שום טובות מהבנאדם, רק שתבינו שאיתו אסור להתעסק.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום