|
|
|
|
# 1 |
|
חבר על
|
כמה שטויות רואים פה.
אחד כתב ש"אם אתה מוכן לסכן את עצמך עבור המדינה, אתה תיהיה בקרבי".. פאק זה מה זה לא זה =\ אז נכון עוד לא הייתי בצבא ואני אחרי הצו ראשון, מתגייס עוד חצי שנה, אבל אני מבין כמה דברים. אין אחד שהיה קרבי ולא התחרט על זה כמה פעמים במהלך השירות שלו, אבל במבט לאחור, אחרי זה, אחד אחד יגידו לך שהם גאים במה שהם עשו, שמחים שהם בחרו בזה וזה הפך אותם לאנשים טובים יותר. החברים שיהיו לך בשדה הקרב, זה חברים לכל החיים. חברים ששומרים על החיים שלך, ואתה שומר על שלהם - אפשר למצוא רק במקום אחד. אני לא מזלזל בג'ובניקים, אני עצמי הולך להיות כזה [שלא מרצוני], כל אחד ממלא תפקיד בצבא, גם אם זה ממטרות או מחשבים. ודעו לכם שישנם תפקידים לא קרביים שהם לא פחות "קריעת תחת". אם היה לי 97, הייתי רץ לקרבי, זה מה שמתאים לי וזה מה שרציתי לעשות, פשוט נראה לי נכון, שאם אפשר - עושים. לא מבין מה ההגיון שמניע אנשים להוריד פרופיל.. בהצלחה בגיוס.
__________________
Udi Mosayev
Web Developer |
|
|
|
# 2 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. אין דבר כזה חברים לכל החיים. ככל שאתה מתקדם בחיים דברים משתנים וקוטעים מערכות יחסים, גם אם זה עם החברה, האישה או החבר הכי טוב. לעולם אתה לא יכול לדעת מה יהיה. 3. אתה לא מבין את ההגיון של אנשים שמורידים פרופיל? יש לך ראיית עולם שהיא ממש קו ישר. יש אנשים שלא מסוגלים להיות קרביים או בכלל חיילים, אם זה נפשי, בריאותי או מנטלי. אם אדם עם פרופיל 97 אבל מופנם, מעולם לא עשה כושר בחיים שלו וסובל מדכאונות, למה שיילך לקרבי? יש את אלו שיגידו שזה יעשה לו רק טוב, אבל זה לא. אלו אנשים שלא ימצאו את עצמם במסגרת הקרבית. אין סיבה שיאמללו את עצמם ובגלל זה הם יורידו פרופיל. כמובן שזאת רק דוגמא אחת ממיליון אחרות.
__________________
|
|
|
|
|
# 3 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
לא משנה, לא ממש נוח לי לדבר על זה כי אני עצמי עם פרופיל עורפי.
__________________
Udi Mosayev
Web Developer |
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר בקהילה
|
אני לא פניתי פה לקהל שלא יכול לשרת בקרבי,אלא למי שלא רוצה לשרת בקרבי
כי זה קשה\לא נוח מבחינת יציאות וכד'. יש מספיק תפקידים שאינם קרביים שתורמים עוד יותר מקרבי זה אני יודע,אבל אני לא מוצא סיבה אחת שמישהו יישב בקרייה בתור פקיד,יכין לו פעמים ביום קפה יגיד הייתי ויחזור ברכבת הראשונה מת"א הביתה,על זה אני מדבר אין לי שום אגואיסטיות. ובקשר לערבים..לא ראיתי שהם נפלו מאיתנו במלחמה האחרונה תגיד מה שתגיד אנחנו העם ששילם את המחיר הכבד, שלושה חטופים ומספר לא מועט של הרוגים. בכל מקרה סטית מהדיון דימה זה נושא אחר, וכל השאר מופנה לאלעד שאמר שאני אגואיסט. בהצלחה במה שתבחר. |
|
|
|
# 5 | |
|
Fatal Error
|
ציטוט:
תאר לך מצב שבו כולם היו או קרביים או מה שאתה מכנה ג'ובניקים שהם לא פקידים (נניח לצורך העניין מתכנתים, מפענחים, מתרגמים, מאזינים וכיו'). מי לדעתך היה צריך לנהל את אספקת האוכל לבסיס? המתכנת? המאזין או אולי המפקד של המדור? אז זהו, שיש מישהו ייעודי שזה התפקיד שלו.. אתה יודע, גם במערכות גדולות, אם הדבר הקטן ביותר בתחתית הפירמידה מתקלקל הלכה לך כל המערכת. דוגמא קטנה: לקראת מבצע כלשהו נתנו לפקיד מסויים לבדוק את הסוללות במכשירי הקשר. לכאורה, תפקיד מה זה זניח, לא צריך אפילו תעודת בגרות בשביל זה. אבל מה, הוא שם זין על זה ולא החליף את הסוללות כמו שנדרש ולכן באמצע המבצע אבד הקשר עם 3-4 לוחמים שהשתמשו במכשירי קשר שהסוללה בהם הייתה גמורה. כולה סוללה, דבר קטנצ'יק וטעות של פקיד זוטר לגמרי וזה כמעט עלה בחיי 4 לוחמים.
__________________
eLad |
|
|
|
|
# 6 | ||||
|
Rar.co.il
|
ציטוט:
וכל החרטטנים שאומרים "לך לקרבי איך תתרום בתור ג'ובניק" לא מבינים כלום מהחיים שלהם אז עדיף שתרגיעו. ציטוט:
ציטוט:
אבל אם תבחר לנסות אז בהצלחה.ציטוט:
ושוב, קראו את תגובותי ותראו שאני כלל לא מזלזל באף תפקיד בצבא אך לדעתי בתור חייל קרבי אתה יכול להתחבר הרבה יותר לאנשים ולא בגלל שאתם באותו "חרא"- שבנאדם יסכן את החיים שלו בשבילך (מה שאני בספק אם חייל בבסיס השלישות בר"ג למשל עושה), שבנאדם שהיה שסגר שלוש שבתות כבר יסגור עוד שבת כדי שאתה תצא, שגונבים לך קסדה למשל ומישהו ילך למחלקה השנייה לדפוק להם אחת....ואחרי עוד 1001 דברים כאלה החיבור שנוצר הוא ענק. לא סתם הומצא הצירוף "אחוות לוחמים".
__________________
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. |
||||
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|