![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
גם מי שלמד את כל המידע הזה לא יכול להגדיר את עצמו מקדם מקצועי, הוא יכול להצהיר שהוא מכיר את המידע הזה מקסימום (אני חושב שזה קצת דבילי אבל יותר הגיוני) אחרי זה הוא צריך כמה פרוייקטים יפים להתחלה, לפתוח איזה מקום שיהיה לו להראות את הפרוייקטים- ואז הוא יכול בלי בושה להגיד שהוא מקדם אתרים. את המקצועי שישאיר לתקופה שהוא יהיה באמת חזק. זה נשמע אולי תהליך קצר- יופי נקרא כמה מאמרים נפתח אתר עם כמה קישורים ונגיד שאנחנו מקדמים ונדרוש כסף- אבל זה לא מה שהתכוונתי! זה תהליך ערוך של שנתיים לפחות ללמידת מידע- עוד איזה שנה של לקיחת פרוייקט רציני ראשון, כמה זמן של השלמות לעוד פרוייקטים, פתיחת פורטפליו (או כל דבר אחר), ואז אולי אתה מקדם. רק אחרי המון זמן הצלחה אתה מקדם רציני ובעל שם. בהוסטס יש כאלה אנשים מקצועים? כן אבל הרבה פחות מאשר אנשים שבחרו לפנות לכיוון השני. מה צריך פה? תמיכה רצינית מההנהלה כדי להפוך את הפורום של קידום האתרים פה למקום רציני יותר. טל גרטי יכול לעזור המון ויש עוד הרבה אנשים שיוכלו. בנוגע לאנשים כמו אליאב- אני לא חושב שהוא מקדם אתרים מקצועי, אני חושב שהוא בחר בדרך המקוצרת. לפי דעתי לא צריך להיות מקום לכאלה ספאמרים בפורום רציני, אבל אין לי שום דרך לשנות בלי ההנהלה שוב. בהצלחה, אני מקווה שהתגובה הזו הספיקה לסיום האשכול אלה אם אחרים מעוניינים להוסיף? Last edited by talyigal; 30-12-06 at 07:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 32 |
הוסטסניון
|
בשביל מה כל פעם לענות על אותם שאלות ששואלים?
לא עדיף פשוט ליצור קובץ מדריכים שכל אחד פרסם, ככה יהיה יותר קל? פשוט משהו שואל שאלה, הולכים למאגר שו"ת ומביאים לו תשובה מנומקת ומוסברת. לא ככה? אתה בעצמך אומר שהחלפת קישורים זה לא רק קידום אחרים, אז תלמד אותנו, תתדרך אותנו איך לקדם אותו גם בצורות אחרות ומגוונות. אליאב הוא סה"כ מקדם אתרים, מקצועי או לא, אבל הוא הצליח לקדם את האתרים שלו למקומות מאוד מכובדים.. אולי זה בזכות החלפת קישורים או לא, אבל הוא הצליח.. לא מבין מה רע בזה ומה הכעס עליו ? שאתה או אחרים לא הצליחו\מצליחים להגיע למקומות כאלו? לא הבנתי את הפואטנה פה.
# 33 |
תודה על תרומתך.
|
תראה אני אגיב בעניין האי תמיכה מההנהלה,
כאשר אני נמצא בפורום ורואה שאלה "מישהו יכול לעזור לי בלקדם את האתר?" איך אתה רוצה שאני אענה על שאלה כזו? אני תמיד רושם שיפרט את השאלה, מה בדיוק הוא רוצה לדעת, אבל אז טוענים שאני בכלל לא רוצה לענות. שאני נמצא בפורום (בשבועות האחרונות לא יצא לי הרבה אבל אני עדין פה) אני עונה למה שאפשר כלומר אם יש שאלות הגיוניות כלומר שאלות עם "תוכן" לא קרה שלא עניתי... והשיטה שאני נוקט אני מאמין שגם השאר נוקטים. |
![]() |
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כי אם לא אז בשביל מה יש את הפורום הזה?
![]() |
# 35 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 36 | |||
חבר בקהילה
|
אני מסכים עם טל לחלוטין,
לאחרונה צצו כל מיני מקדם אתרים מקצועיים אשר לא מספקים הוכחות חותכות ליכולות שלהם - אולי בגלל שבישראל זה מספיק ( הרי כולנו יודעים שבחו"ל היו אוכלים אנשים כאלה בלי מלח ) והיום אין מי יודע מה, תחרות אמיתית בכל נושא שתבחר. להחליף 500 קישורים, כל אחד יכול - יש לי אפילו 5 אנשים שעושים את זה במשרה מלאה לאתרים שונים בחו"ל ולא מבינים דבר בבניית אתרים וקידום אתרים. אופטימיזציה, חשיבה קדימה, שיווק אמיתי - מעטים יכולים ויודעים. בקשר לכותרת : ציטוט:
![]() ( ולא אין לי שום קשר לניסיון הזה ). ____ ציטוט:
![]() ועוד מישהו שסתם מעצבן אותי.... ציטוט:
____ אפרופו מקדמים מקצועיים, יש פה אחד שנתן הודעה אחת שאני משתאה כל פעם מחדש מההתקדמות שלו למרות שלא תמיד אני אוהב את הדרכים שהוא נוקט ( וכן, אני מדבר גם על ספאם - אבל מסוג אחר ). הסוד הוא לפי דעתי, כוח רצון - אם אתה באמת רוצה את זה, תוכל ללמוד ולעשות הכל. לי למשל, יש תוכניות לפרוש בגיל 30 ולטייל בכל העולם - אני לא אגיע לזה אם אמשיך לברבר פה. ![]()
![]() |
# 37 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מנסה את עצמי. כאילו שגוגל שלך שמפריע לך באמת איזה דפים שם..אז באמת..תתעסק בשלך. |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
הוסטסניון
|
אני מציע לך להפסיק עם התגובות שלך פה, ואני מציע לך למחוק כל מה שעשית באינטרנט כי זה ממש לא מוסיף לכבודך. ולהנהלה אני ממליץ בחום להעיף את הגולש הזה כי הוא לא תורם לכבוד הפורום.
|
![]() |
![]() |
# 39 |
הוסטסניון
|
הוא לא מנהל, ואני חושב שיש מקום כאן גם לחסרי ניסיון.
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אני לא ממשיך את הדיון איתך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |