![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
2 אתרים בחשבון אחד [אדסנס]
שלום!
במידה ויש לי כבר חשבון אדסנס ואני פותח אתר נוסף , האם אני צריך לרשום את האתר איפשהו כדי להשים בו פרסומות מהחשבון שיש לי כבר או שלא? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אתה יכול שיהיו לך כמה אתרים שאתה רוצה תחת חשבון אחד..זה לא משנה..
# 3 |
חבר וותיק
|
ולא צריך להוסיף את הלינק לאתר החדש איפשהו?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אתה פשוט יכול להשתמש בקוד המודעות שלך בכל אתר שתרצה.
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקיי תודה.
יש לי עוד שאלה קטנה- אני מנסה להוסיף את האתר שלי דרך www.google.com/addurl משהו כזה אני שם לינק שם את הקוד שצריך וזה מוביל אותי לדף ריק... זה טוב או לא? |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בוודאי שאתה יכול, סה"כ מקם את פרסומות הגוגל דרך החשבון שלך איפה שאתה רוצה וצריך.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמובן שאתה צריך לדאוג לאופטזימציה (אם אמרתי נכון) של דפי אתרך ז"א שמילות המפתח שאתה מקדם יופיעו באתר ויהיו בולטות וחוזרות על עצמן (לא יותר מדי). הADDURL ממש מיותר - גוגל יוסיפו אותך אוטומטית.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
satan- תודה רבה.
אני אשמח לקבל עוד טיפים בפרטי.. ![]() הבעיה עם addurl נפתרה. אני כרגע מארגן לעצמי איזה כמה לינקים באתרים חלקם עם pr2 .. והכי חשוב- הרווחתי אתמול 0.5 דולר חחח אני יודע שזה כלום אבל המדריכים אפילו עוד לא התפרסמו באתרים גדולים כמו pixel2life וכו'.. ד"א eCPM $2.89 זה טוב? |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
אממ זה דיי בעייתי אני גם נכנסתי לבעייה כזאת דביר,
מה קורה שברגע שיש לך אתר אחד בעברית והשני אנגלית? =/
# 10 |
חבר וותיק
|
ניר- למזלי אין לי את הבעיה הזו.
יש לי 2 אתרים באנגלית. בכל מקרה הכל נפתר כבר.. ![]() |