![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
מזה השטויות האלה, עכשיו התחילו לעשות משהו וזהו. מזה מפריע לך מתי עושים מחאה?
זה מפריע לי אני תושב העיר,הם הולכים לסגור אותה.כפיה דתית יותר מזה אין!! יש להם בעיה עם המצעד? שלא ילכו ברחוב יפו. אגב מה הצביעות של הדוסים? אתה יודע כמה כאלה ראיתי הולכים למכוני ליוי? די עם היתממות הזאת. אתה באמת רוצה שזה יקרה? לא!!!! |
![]() |
![]() |
# 22 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אתה תושב ירושלים? מי כמוך שבחר לגור שם ידע שהוא הולך לגור בעיר שומרת מצוות שהרוב היהודי שלה דתי... המצעד = דמוקרטיה, גם התנגדות למצעד (בדרכים חוקיות) = דמוקרטיה. ציטוט:
כמו שאני, אתה וכל המדינה הזאת צבועים במקצת (ומי שיגיד שהוא לא הוא פי 2 צבוע) גם הם.
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
BHXHUI,התנגדות למצעד בדרכים חוקיות! אני מסכים.אבל פה הם הודיעו במפורש שתהיה אלימות,ראינו את התוצאה שנה שעברה=דקירה של שלושה צועדים.הרבנים שלהם מגבים אלימות!
אני מסיים פה את הויכוח הזה הוא מיותר לדעתי,אני כאדם חילוני רוצה לגור בעיר הזאת באופן חופשי! מחר יגידו לנו לסגור את הפאבים/מועדונים.כי זה מפריע לצביון "החרדי" של העיר. בית משפט קבע שזה יתקים!! אם זה לא התקיים בגלל הפגנת אלימות תרתי משמע. זה ביזיון לדמוקרטיה! לגבי התמימות/צביעות.הם הולכים לבתי זונות לצעוק שיש פריצות?? או למשהו אחר?... |
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
זה ממש לא לעניין.
לא מתאים לעשות כאלה דברים ב-עיר הקודש ! הם כאילו עושים דווקא... |
![]() |
![]() |
# 25 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
מבלי להיכנס לראש של הצד השני לעולם לא תוכל לשרוד במדינה משולבת, הרי אתה אומר שאתה רוצה לחיות בעיר חופשית וזה לגיטימי מבחינתך, אך מבחינת אדם דתי בגילך זה לגיטימי מאוד שהכל יהיה סגור/מושבת. מי צודק? מבחינתך אתה, מבחינתו הוא. אלה דיונים שלא יכול להיות להם סוף או אמת אחת.
![]() |
# 26 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שתהיה לכם אחלה שבת שבעולם בלי בלאגנים מיותרים! שבת שלום!! |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
Авторитет
|
אח, כבר אמרתי שהחרדים הם מעל החוק או לא?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3323300,00.html אם קבוצת אזרחים רגילה היו אומרים לא ומפגינים, כל יסמני"ק היה בא ומפרק לאזרח את הצורה. מזל שאני גר הרחק מהאנשים האלה.
![]() |
![]() |
# 28 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אה ?!
למה מחקו לי את ההודעה
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
כולם יגידו אחרת
אני בעד ההומואים.
לא אכפת לי איפה הם יעשו את המצעד, גם עם זה יהיה ברחוב שאני גר (ברמת גן) אבל שלא יפריעו לי לישון! כשההומאוים רוצים לעשות פעם בשנה מצעד קטן וסמכן, כל החרדים, ההומופבוים והחילונים הקיצוניים יוצאים מהחורים. |
![]() |
![]() |
# 30 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
להם עשו משהו? די לחפש את המגזר הזה בכל דבר קטן... ציטוט:
![]() ציטוט:
כל עוד הוא במקום אחר, תפדלו...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |