![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
דביר תודה רבה לך=] וגם לך דור
![]() |
# 15 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אני כולה מנסה להכנס לאתר ולא מצליח, בודק פינג ולא עובד...אז אני מדווח לכם כדי שתבדקו מה הבעיה, אולי היא לא רק אצלי אלא בעיית DNS? סתם הרצתי בדיקת DNS פשוטה...והבעיות שלכם בDNS הם (אם תרצו פירוט מלא, בפרטי - אני מנסה לעזור...) - Open DNS servers No NS A records at nameservers Missing (stealth) nameservers Missing nameservers 2 Single Point of Failure Stealth NS record leakage אלו הבעיות בגדול, יש עוד כמה קטנות אבל לא אמורות להשפיע... אגב, עכשיו האתר עובד, מקודם - לא עבד. המשך יום נעים.
![]() |
# 16 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
דף אחד (שדרך אגב, לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות) בלי לוגו החברה/פרטים על החברה/פרטים על השירותים לא נותן רושם ראשוני טוב ללקוחות פוטנציאלים שיבקרו בן, במיוחד שיש טלפון להזמנות אך מי שלא מכיר את החברה בכלל לא יודע מה היא מספקת.
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() בוא נגיד שאם הייתה נפילה והשרת היה בדאון אז למה השרתי רדיו והשרתי משחק לא נפלו? - תאמין לי שהייתי מקבל כמה טלפונים אם השרת היה נופל רק לדקה. בקשר לבעיות בDNS שלח לי בהודעה פרטית ואני אנסה לסדר. למרות שעד כה לא היה בעיה לאף אחד. כל מקרה תודה לכולם. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |