![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
סליקת כ"א,איפה,איך,מתי,למה?
אז כל השאלות כמו בטופיק,
אני מעוניין במערכת לסליקת כרטיסי אשראי השאלה שלי היא כזאת: איפה אני יכול להשכיר לזה רשיון מאילו חברות ישראליו ומול אילו כרטיסים אני עומד לאחר השכרת רשיון, לאחר שאני משכיר את האפשרות של הסליקה אני מקבל איתה מערכת מערכת? תודה וסופ"ש נעים -רם. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
לאחרונה ביצעתי בירור מקיף למדי עבור לקוח שלי בנושא סליקה און ליין.
הדרישה הראשונית שהם היא מספר ספק אצל חברות כרטיסי האשראי. העלויות הן כ-100-200$ עבור הקמת המסוף אצלהן. אח"כ בין 50$ לחודש + כחצי דולר לסליקה. יש עוד מחירים אחרים בחברות שונות שאני לא זוכר ממש עכשיו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוקיי, אז נראה אם הבנתי נכון המחיר להקמת המסוף כאילו
להכניס את האפשרות של סליקה היא 200$ ויש עוד תשלום חודשי בסה"כ 50+-$? ועל כל סליקה ישנן אחוזים שהחברה לוקחת? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לרוב עלות ההקמה לחשבון היא כמו שיגאל אמר, בסביבות ה-200$. ישנן עמלות שליקה לחברות האשראי, בסביבות ה-4% לכל עסקה + עמלה מסוימת לחברת הסליקה. בזו שאנחנו עובדים איתה, העמלה היא שקל על כל עיסקה בארץ. מה שכן, חברת ישראכרט דורשת נכון להיום שעסק שמעוניין לסלוק כרטיסים שלה (ישראכרט, אמריקן אקספרס) צריך להיות בעל מספר ספק אצלם, ללא קשר איך הוא מבצע את הסליקה. העמלות נשארות אותן עמלות ואין תשלום עבור פתיחת מספר ספק (הנציג שלהם אפילו מגיע עד אליך). בכל מקרה, אני ממליץ על החברה הזו: NETPAY |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש חדש
|
חברת כספית
תתקשר תענה לך בחורה בשם ענת שתפנה אותך לסוכן אתה משלם 80 שקל בחודש מקבל הבית מכשיר סליקה על כל חיוב הם לוקחים לך 2-3 אחוז אם אני לא טועה אתה מקבל 1000 חיובים ראשונים מתנה כמו שאמרתי 80 שקל בחודש התחייבות למכשיר ל 36 חודשים כמובן שבמידה ותרצה להוריד תמיד יש מישהו שיהיה מוכן לקנות ממך את המכשיר |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
טעות בבקשה למחוק
Last edited by בונדי; 04-02-06 at 16:41.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
http://www.caspit.com יש לך טופס צרו קשר תמלא פרטים כמו שצריך והם יצרו איתך קשר דיי מהר
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
השאלה שלי היא כזאת.
יש באפשרותי להשתמש במכשיר הסליקה לא רק בשביל שרות אחד הכוונה שלי אם אני נומר עושה את זה בשביל חברה מסויימת נגיד חברת אכסון יש בידי אפשרות גם להשתמש באותה סליקה על אותו מחר גם לחברה של נגיד מכירת שעונים? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |