|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש/ים | מקודד ומתכנת PHP/JS/JQ/AJAX
צהריים טובים,
שמי גל, ואני מחפש אדם אחד או יותר, אשר מתמחה בתחומים הנ"ל לעבודה האופן שותף, הדרישות : (אנא לקרוא את הדרישות) מקודד מקצועי שמקודד לפי התקן W3C ובנוסף לכך מתאים את הקידוד לכל הדפדפנים בצורה מושלמת. - שיהיה זמין ויעמוד בלוח זמנים , שלא יקרה מצב שאחרי עבודה אחת הוא אומר שיש לו בגרות ! - אמין שאפשר לסמוך עליו - אדם שרוצה לעבוד ולהרוויח, בצורה קבועה, שאני לא אצטרך לרדוף אחריו. - אדם שהעבודה שלו כוללת קידוד נגיש ( ע"פ חוקי נגישות ) - יתרון גדול* - JQ וAJAX וJS ברמה גבוהה - PHP ברמה טובה שיודע להלביש ולבנות מערכות בצורה מקצועית - לא מחפש חברה העוסקת בזה, אלא אדם פרטי בלבד ! - לא מחפש לשלם הון על עבודה, כך שרצוי שהמחירים יהיו נוחים. * כמו שאמרתי לא חייב להיות מדבור באדם אחד, אלא יכול להיות מצב שאחד מתמקצע רק בקידוד והשני בשאר בפרמטרים, מה שכן יש עדיפות לאדם שיודע להתעסק בשני התחומים המייל : NatureStudio1@gmail.com הסקייפ : Nature.Studio האתר שלי : www.NatureStudio.co.il במייל יש לצרף רקע כללי, באילו שפות מתמקצע, תיק עבודות. תודה רבה ושבת שלום ![]()
|
|