![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
2. הבנתי את זה, אבל כל עוד זה לא קיים שלא יהיה בכלל, כרגע זה סתם נראה מוזר.
לאתר שבאוויר רצוי לא להעלות חצאי עבודות, בשביל זה ניתן להקים סביבת פיתוח וסביבת פרודוקשן וכשאתה מסיים עבודה בסביבת הפיתוח אתה מעביר אותה לפרודוקשן. 3. באמת נחוץ לך שהאתר יהיה באנגלית? כל עוד אתה לא פונה לקהל יעד בין-לאומי (ולדעתי לא כדאי לך, לפחות כרגע) זה מיותר לחלוטין. 4. אני לא מדבר על התקן בבדיקה יבשה מול הולידטור, אפילו לא בדקתי את זה (ונעזוב לרגע את העובדה שמדובר ב- xhtml 1.0 transitional), אני מדבר על דברים שהם bad-practices כאן כמו לדוג' inline css, deprecated attributes ואפילו דברים קטנים כמו הכפילות של ה- inline scripts והמיקום של קובץ העיצוב ב- head יכולים קצת להשתפר.. אולי המשתמש הפשוט לא יבחין בזה וללקוח הממוצע זה לא יהיה ממש משנה, אבל לאתר מהסוג הזה זה קצת יותר חשוב לדעתי. אצלי בפיירפוקס גרסה 15.0.1 זה נראה ככה: http://jpg.co.il/view/505627048b6d6.png/ 5. אמרת שאתה לא רוצה לעשות תפריט ניווט סטנדרטי כי זה חרוש, אין בעיה ואין כאן גבולות, אתה יכול להתפרע ולעשות מה שבא לך, לדעתי במקרים מסויימים (כמו זה) זה גם כדאי. חשוב רק שתזכור שכשאתה עושה את זה, שהתוצר יהיה באמת איכותי, במקרה הזה אני חושב שקצת פספספת. המון בהצלחה ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|