![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש | מעצב נוסף + מקודד נוסף
בוקר טוב,
ב"ה יש הרבה עבודות, ולכן דרוש לנו - לעסק WebBiz - בניית אתרי אינטרנט לעסקים (עסק שלי) מעצב נוסף לשורותינו, וגם מקודד נוסף לשורתינו. כרגע יש לנו מקודדים ומעצבים קבועים, אבל מכיוון שיש לחץ בעבודות - אני רוצה להכפיל את כוח העבודה. על המעצב דרוש : עיצוב אתרים מקצועי + תיק עבודות ניסיון במיתוג, כלומר עיצוב אתרים לעסקים, מיתוג עסק מבחינת לוגו וכו'.. ניסיון בעיצוב לוגואים (עדיפות לבחור שעובד עם התוכנה אילוסטרטור ללוגואים) - ידע בפלאש = יתרון. אם הוא יכול לעשות גם הברקות בפלאש וכו'. חובה, אבל חובה תיק עבודות מקצועי וניסיון. חשוב - יכול לעמוד בלוח זמנים. אין הגבלת גיל - אני עצמי פחות מגיל 18, אבל שיהיה בן אדם מקצועי. מקודד : קידוד על פי כל התקנים הכי מחמירים, עבודה עם css + html חובה תיק עבודות (לפחות 4-5 עבודות שיוכל להציג) כל עבודה תבדק באתר האיגוד לבדיקת התיקניות. יכול להתאים אתר לכל הדפדפנים (כולל IE6 ברוב המקרים !! ) התשלום הינו פר עבודה, אבל מכיוון שלא מדובר בעבודה חד פעמית אלא ברצף של עבודות - התשלום הינו בשיטת משכורת, כלומר אחת לחודש. לכן אני מחפש אנשים לעבודה בטווח ארוך - לא עבודה של יומיים שלוש. קורות חיים + עבודות שלחו למייל : allon.abargil@gmail.com שיהיה יום מעולה לכולם !
|
|