![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
קונה משכתבים של תקצירים
אהלן
אני מחפש כ2-3 אנשים תותחים עם הרבה זמן פנוי שמעוניינים לעבוד דרך האינטרנט העבודה קלה ופשוטה אתם תעבדו מול האתר שלי תראו מולכם את הפרטים הבאים שם הסרט-תקציר-קישור לצפיה המטרה שלכם זה לשכתב את התקציר של הסרט לדוגמא אתם תראו את התקציר הזה * מסע בין כוכבים 10 : נמסיס הינו החלק העשירי בסדרת הסרטים המעולה והבלתי נגמרת של מסע בין כוכבים. הסרט מסע בין כוכבים 10 : נמסיס מגולל שוב את סיפורה של ספינת החלל האנטרפרייז אשר נשלחת לאיזור ניטרלי בכוכב רומולוס וזאת על מנת לקבל רפליקה חדשה של רובוט אנדרואיד חדש. אבל מה שצוות האנטרפרייז מגלה על הכוכב הוא שיושבי כוכב הלכת מתכננים משהו אחר לחלוטין וזה להשמיד את כדור הארץ. הסרט מסע בין כוכבים 10 : נמסיס יצא בשנת 2002. אתם תצטרכו לשכתב אותו מחדש שיהיה טקסט אחר, כמובן אבל שיתאר את הסרט אם תרצו אני יוכל לעשות שאתם תראו כמה תיאורים שונים לכל סרט ככה שיהיה לכם יותר קל לשכתב עדיף כמובן אנשים שמכירים המון סרטים כרגע אני רוצה לקבל הצעות מחיר מאנשים ל 5 אנשים בטווחי המחירים הנמוכים ביותר ישלח תקציר לדוגמא שאני ארצה לראות איך הם עורכים אנא הציעו מחירים כמות תקצירים שאני צריך הם כ 200 להתחלה הציעו מחירים בבקשה כאן |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|