|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים | מעצבים, מתכנתים, פלאשרים, ועוד! לפרטים כנסו.
שלום, שמי מאור ואני מתכוון להקים אתר בסדר גודל ענקי ובעל רעיון ייחודי
שאני בטוח שהצלחתו ב85% לפחות! ושאני מדבר על הצלחה, אני מדבר על הצלחה אדירה. אז ככה, כדי להקים את האתר הזה לא דרוש בנאדם, ולא 2, וגם לא 5, דרושים לפחות 15 אנשי מקצוע שיודעים לעבוד ברמה הגבוהה ביותר! העבודה היא עבודה קבועה, ולכן ברגע שאני מזעיק אותכם - אני חייב שתחזרו לעבודה, אני צריך אנשים רציניים, בעלי ידע בעבודה, בלי חרטות, הכי טובים שיש, לא משנה מה! (כמובן שתקבלו תשלום עבור העבודות האלו, ותשלום גבוהה מכיוון שיש משקיע לאתר). מעצבים מעצבים בעלי ראש פתוח, עיצובים לא מיוחדים מידיי, העיצוב הוא ממש לא אמור להוות חלק קשה באתר הזה, מדובר ברשת חברתית בסך הכל, חוץ מזה שמעצב אחד ראשי כבר יש, הנוסף צריך להיות רק לעזרה מהצד. דרוש בנאדם רציני, ידע בפוטושופ (מין הסתם חובה), פריהנד יכול לעזור. חובה תיק עבודות! מתכנתים אוקי, אז ככה, החלק החשוב ביותר בשבילי! חובה, חובה חובה חובה חובה לדעת איך לבנות מערכת של רשת חברתית ברמה הגבוהה ביותר, אני רוצה דוגמא לכל דבר, ולראות שהכל עובד פיקס. ידע בשפות הדרושות (AJAX HTML חובה!, PHP או ASP אם תדעו את שניהם זה רק בונוס, וJAVA) ברמה הגבוהה ביותר, אני צריך 3 אנשים רציניים ביותר שמסוגלים לעבוד בשיתוף פעולה עם עוד 2! אני רוצה שלושה גאונים תותחים ושולטים בשפות בצורה מטורפת. מבחן כניסה לכל הסיפור מובטח! פלאשרים פלאש, חלק גם מאוד חשוב, באתר אני הולך להכניס משחקים, אני רוצה שהמשחקים יהיו על רמה, לפי הבקשות שלי, אני יודע שזו עבודה מאוד קשה, אבל שווה את זה - תאמינו לי. אני צריך טבלאות שיתחברו לתוך המשתמש של אותו בנאדם, ושיוכל לראות את השיאים של חברים שלו וכדומה (ניקח דוגמא כמו בפוקר בפייסבוק). חברת אחסון ודומיינים אני צריך חברה שתארגן לי אכסון במחיר טוב, לכמות גדולה, שרת עמיד, שאין סיכוי שיפשוט רגל, יפול, או יום אחד יחליטו לסגור בלי להודיע, זה אתר רציני, אין דבר כזה ליפול. הפרוייקט הזה צריך להיות בעבודת צוות, וכמה שיותר מהר. מי שלא יתאים - עף, בלי פשרות, עבודה זריזה, נקייה ומסודרת. אתם תקבלו תשלום אני רוצה תוצאות. צרו איתי קשר באינבוקס . ל-ר-צ-י-נ-י-י-ם-ב-ל-ב-ד! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|