בתור אחד שהיה בהוסטס מהרגע שהוא קם בערך, אני כל כך מסכים שזה עצוב..
הייתי נכנס לפורום לפחות פעם ביום יומיים, כל לקוח חדש שהייתי עובד איתו הייתי מפרסם את העבודה ומראה לו את התגובות שהיו תמיד טובות.
היום כבר מעל שנה לא פירסמתי אף עיצוב, מהסיבה הפשוטה שאנשים פה נהיו קרים ורעים (לא כולם חלילה) אבל אם היום אני מפרסם עיצוב, יהיו המון המון תגובות שליליות..
קלפים על השולחן - אין פה הרבה מעצבים ברמה, שוב בלי לפגוע באף אחד. אבל גם כשמישהו טיפה יותר טוב מפרסם משהו, במקום לכבד אותו ולבקש עזרה מי שצריך, או להגיד תשובה כנה, אנשים מנסים "לגנוב" לך את הלקוח, או להגיב סתם הודעות צרות עין על דברים שטותיים..
הדבר הבא,
המייל, - זו אחת השטויות הכי גדולות שראיתי... באמת סליחה שוב.. אבל מספיק יש את חוק החברות הזה, שחייבםי להציג תעודת עסק או עוסק מורשה בכדי לפרסם הודעות בתור עסק.. למה צריך גם את זה וגם את המייל?.. שיהיה רק חוק החברות וזהו... - אז מישהו יפתח 10 יוזרים וימלציץ על עצמו?... אני בטוח שזה יראה קצת חשוד ויעשו בדיקת איפי, או שמישהו יעלה על זה ויספר לכולם...
המנהלים - אני לא רוצה לפגוע באף אחד אז אני פשוט לא אכנס לזה... אני רק אגיד שפעם אנדרי דרמסנקי ניהל את פורום גראפיקה, והוא פרח.. בגלל שהוא היה מעצב טוב.
האנשים בכללי - במקום לקבל אנשים חדשים, תופסים תחת, ממש צבא מה שהולך פה... לפי פז"מ... מי שצעיר צריך לטחון צעירות ולקבל ירידות, וכל הוותיקים עם האף למעלה..
שוב, בלי כוונה לפגוע באף אחד.. רק אושר לכולם, מקווה שהפורום יחזור להיות כמו שהיה..
אני ממליץ על:
1. עיצוב חדש!!!
2. פרסום מאסיבי, כן פרסום, למה לא?... יש המון אנשים שלא יודעים על קיום הפוורם.
3. מנהלים עם רעבק, ואפילו בשכר זעום.
4. תעודת "אישור פורום הוסטס" לעסקים אמינים ביותר לצורך העניין, שתהיה חותמת שאתה שם באתר שלך, שזה גם פרסום להוסטס וגם המלצה על אותה חברת אכסון לצורך העניין.
מה עוד?..
אם אפשר קצת תמונות של בחורות ערומות זה אף צפעם לא מזיק
יאללה, חסל חפירה, רק אושר לכולם.