|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אושיית הוסטינג
דירוג מסחר: (0)
|
בניית פאנל ניהול לשרתי משחק ב-JAVA, דרושים בעלי עסקים קיימים
אהלן,
לרבים מאיתנו[לי היה ובעתיד הקרוב מאוד יהיה], יש עסק להוסטינג ובין היתר שרתי משחק, לרובנו, מדובר בעסק המהווה הכנסה משנית ואנו אנשים עובדים. אני מעוניין להקים פרוייקט, שהינו פאנל ניהול ב-JAVA, J2ME. מה הרעיון? פאנל ניהול, מלא, של שרתי משחק[HLDS ודומיו], מהפלאפון. צד הלקוח ירוץ מהמכשיר הסלולרי וצד השרת ירוץ על השרת עצמו[Deamond מבוסס על C]. למה זה שימושי? שומר על ניידות, שליטה בכל רגע מהנייד, על סטטיסטיקות, הוספת שרתים, מחיקת שרתים, כיבוי והפעלה ברגע של הכל מהכל. מה הרעיון? עלות בנייה של פאנל כזה הינה גדולה מאוד, הרעיון הוא שעסקים המעונינים בפאנל ישתתפו בעלויות הבנייה שלו, הזכויות של הפאנל יהיו בידי כולם, אך הם לא יוכלו לחלוק בו עם אחרים[מקומפל או מקור]. לכן, מי שכרגע אין לו נגישות גבוהה מול מחשב, מעוניין להצטרף לרעיון והינו בעל ממון של לפחות 1000 שקל[וטיפה יותר] בבנק, לא בנכסים, בבמבה, בחומרה או בשרתים, מוזמן להשאיר את השם ומס' הטלפון כאן, אם יצטברו מספיק אנשים[אני לא מרוויח מהעניין, אני מחפש פאנל שישמש למטרות שלי בלי להגדיל את הוצאות התיפעול]. נוכל לשבת, ולהתחיל מנקודה מסויימת. אבי קיןנ.
|
|