הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > הצעות אחסון (אחסון אתרים, שירותי רשת נוספים ושרתים)

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 05-07-07, 10:33   # 8
Alon.R
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

לא ממליץ,
כאחד שעבד עם אסף כשהוא עוד היה בפנומן במשך 9 חודשים בערך אני עזבתי את פנומן לא מרוצה בכלל,
לאחר 6 חודשים של אחסון מעולה אצלו, השרת לא הפסיק ליפול ואני מדבר על שעות רצופות ימים רצופים!

אסף פיזר המון הבטחות, כל פעם אמר שהתקלות לא יחזרו וכמובן שהם חזרו, עד שהחלטתי לשים לזה סוף וביקשתי פיצוי ואמרתי לו שאני עוזב, אז הוא התחיל להתנהג כמו ילד קטן (טוב הוא בן 18+-), סגר לי את הריסיילר (למרות ששילמתי לו) בטענה שיש ווארז כאשר לא היה בכלל ווארז, פשוט הוא הבין שאין טעם לתת שירות ללקוח שמשלם מחיר גבוה מהשוק כאשר הוא ממילא הוא עוזב..

הוא פשוט זילזל בתקופה האחרונה שהוא ניהל את פנומן ולאחר מכן מכר אותה...

בקיצור ולעניין, למרות שבהתחלה היו ביקורות טובות לפנומן ולאסף, ולאחר 6 חודשים של אחסון שהיה גן עדן, כשהתחילו התקלות ברגעים שהכי צריכים תמיכה הוא כשל והתנהג כמו תינוק, דבר שנורא איכזב אותי וגרם לי לעבור לדר.הוסט, מכיוון שהחלטתי לא להתפשר יותר על איכות, וזה היה עד כדי כך נורא כי עובדה שלאחר התקופה בפנומן שבה שילמתי על חבילת אחסון של 5GB 70 שקל/לחודש עברתי לדר.הוסט שמה עולה 190 שקל, פשוט החלטתי שאני יותר לא הולך על ילדים קטנים.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום