|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
[דרושה הצעת מחיר] מערכת העלאות - עוד פרטים בפנים
מערכת העלאות - חשבונות פרימיום וחשבונות רגילים
- התשלום יתבצע דרך שירות SMS שאני מביא אתה רק צריך להתאים את המערכת לקבצים של השירות. הרשמה: - יהיו כמה אפשרויות הרשמה: - הרשמה לחשבון רגיל שבו מוקצה לאותו משתמש כ Y מגה, והוא יוכל להעלות כמה קבצים שבא לו ואיזה קבצים שהוא רוצה (EXE וכו'), קבצים שהם יהיו קבצי PHP או EXE או DLL למיניהם יהיו בצורת הורדה בלבד, קבצים שהם תמונה תהיה אפשרות לצפייה. - כל הקבצים שיהיו בחשבון רגיל ימחקו אחרי 30 יום מיום העלתם. חשבון פרימיום: - הרשמה לחשבון פרימיום תהיה כרוכה בתשלום של X שקלים (אני כבר יקבע) המשתמש יצטרך לשלוח SMS למספר כלשהו והמספר הזה יחזיר לו הודעה עם מספר, ברגע שהוא שולח את ההודעה המערכת אמורה לזהות אותו והוא יצטרך להכניס את המספר פלא' שלו או קוד שהוא יקבל לפלאפון וככה ההרשמה תמשיך. ברגע שהוא נרשם לשירות עצמו יהיה לו פאנל עם Y מגה, והוא יוכל להעלות כמה קבצים שבא לו ואיזה קבצים שהוא רוצה (EXE וכו'), קבצים שהם יהיו קבצי PHP או EXE או DLL למיניהם יהיו בצורת הורדה בלבד, קבצים שהם תמונה תהיה אפשרות לצפייה. - כל הקבצים שיהיו בחשבון לא ימחקו לעולם. - אחרי חודש בדיוק מפתיחת החשבון תהיה התראה שתשלח אל המייל של אותו משתמש ותהיה התראה שתופיע בפאנל עצמו שתודיע שאם הוא רוצה להמשיך ולהשתמש בשירות הוא חייב לשלם שוב X שקלים. העלאה רגילה: - השירות יהיה פתוח גם למשתמש אנונימי שלא ירצה להרשם או לשלם, העלאה תהיה בצורת הגבלה של Y מגה, הקובץ ימחק אחרי 90 יום שלא צפו בו או הורידו אותו יותר מ X אנשים (אני יקבע כבר) פאנל ניהול אדמין: - לי תהיה את האפשרות למחוק, להוסיף, לערוך חשבונות של משתמשים, הוספת מקום בחשבון של מי ששילם. - מחיקת כל קובץ וקובץ שהעלו. - אפשרות לקביעת מגבלת העלאה של כל אחד ואחד מאפשרויות החשבונות (העלאה אנונימית, העלאה בחשבון ללא תשלום, העלאה בחשבון פרימיום). |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|