![]() |
# 1 |
חבר על
|
דיון - לאנשי העסקים שביננו
אהלן,
אז אכן, הכותרת הייתה מעט צינית, תכף תבינו למה. את הנושא הזה אני כותב תוך כדי טיפה נסיון עבר שלי ועוד דברים שאני רואה פה בפורום. אני לא בא להשמיץ, להקניט, לקלל, להרוס ולהעליב מישהו כלל וכלל לא, זו לא מטרת הנושא. מטרת הנושא שלי היא ממש פשוטה, לי, נמאס לראות ילדים בגילי שמתנהגים כבני 35 עם חברת הייטק שמנפיקים אותם בבורסה והמניות שלהם בעלייה. לא מבינים למה אני מתכוון? בבקשה, הסבר: אני רואה פה יותר מדי ילדים (נקרא להם ילדים - רובם נוער) בגילאי 12-16 שהם החליטו שהם אנשי עסקים. במה זה מתבטא? נסיון לשפה גבוהה, דבר שלא צולח ברוב המקרים והם פשוט עושים צחוק מעצמם, מרימים אתר קונים שרת הולכים עם אבא ואמא למס הכנסה והם "עסק". נו טוב, יודעים מה? על זה אני עוד יבליג, סבבה, הבנתי זה הכיף שלכם. אתם יודעים מה כן מרתיח ומעצבן אותי פה? שאותם ילדים מתנהגים בזלזול לבני גילם שפחות מנוסים, דוגמא? בבקשה: פרסמתי אתר קטן שלי שבניתי, מה אני יעשה? לי אין כשרונות עיצוב לכן הורדתי עיצוב מוכן, התגובות? קוטלות כל-כך, מילא תגידו לא אהבתי, תחליף עיצוב, זה לא צריך להיות מלווה תמיד בתוספת של "בחיים לא תצליח ככה" ו"איך תעשה מאתר כזה כסף", "זה אתר של 10 דקות מה אתה עושה צחוק?" וכן, למרות שאותו אחד עבד כמה ימים טובים על התוצרת, אפילו אם היא ברמה נמוכה, הרי כולנו התחלנו משם. "הוסטס", הקהילה משמשת כאינדקס לאחסון אתרים, ובחלקה השני אני חושב שישנו תחום שלם של עולם האינטרנט ופיתוח האתרים, אתם, אנשי העסקים הדגולים, במקום "לרדת" על אלו שמתחילים, תנו טיפ בונה, אם אתם כבר יודעים את הנושא. מפה אני לא ירחיב ויספר, יש עוד אינספור דוגמאות, וכמה שהאנשים פה מנסים להראות את עצמם כחכמים מלומדים, אנשי עסקים, לצערי הרב מאוד, הוסטס יותר דומה לגנון. אני בפורום הזה גולש כבר משנת 2003-2004 בערך, ומאז? כמה שיפורים, כמה שכלולים שיהיו, זה רק יורד ויורד. תקשיבו, ילדים, צאו, שחקו כדורגל, לכו עם חברים, שבו גם על המחשב ובנו אתרים כמובן בכיף! אבל אל תשעבדו את עצמכם. ילד שמבטיח תמיכה של 12 שעות בחברת האחסון שלו ויושב ליד המחשב בשביל זה כל-כך הרבה בשביל עוד לקוח שישלם לו 50 שקל בחודש, זה פשוט חבל ומיותר. רוצים כסף? צאו לעבוד, אני מדי פעם עובד במכירת פרחים יום שישי, 6-7 שעות יש לי 300 שקל ביד, מספיק בהחלט, אתם עדיין גרים אצל ההורים ואני בטוח שכמעט כל אחד ואחד פה יקבל קצת כסף מאמא או אבא לצאת לקניון או לעיר, ואם הוא רוצה להרוויח? יש מספיק עבודות בחוץ. צאו, תכירו עולם, תהנו מהשנים האלה! אני לפני שנתיים פתחתי גם כן, "חברת אחסון", חצי שנה פעלה, חצי שנה סתם, הרווחתי טוב ונהנתי זה נכון, אבל זה לא שווה את ההשקעה, עדיין לא בגיל הזה. אז לסיכום, שוב, אני לא בא לפגוע במישהו או משהו כזה, חלילה, רק שתשימו לב, אתם בני 16, חיו כמו בני 16, שתגיעו לגיל 30 - תתנהגו בהתאם. * זוהי דעתי האישית בלבד ואשמח לתגובה מכם בנושא. ** חשוב לציין שאני לא מדבר על כל הקהילה אלא על חלק ממנה, חלק נכבד למען האמת. *** למנהלים, מקווה שלא עברתי על שום חוק בפרסום נושא זה ואם כן, אנא מחקו אותו. המשך יום נעים, שבת שלום, יאללה בית"ר ( ![]() ![]() עידו
I'm Proud To Be Jewish, We All Should Be Proud Last edited by Press; 13-04-07 at 22:21.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|