הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 07-07-06, 03:20   # 11
adielsh
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

adielsh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר
יש לי מספר רשיונות.
ורשיון Lifetime כבר שנים לא זמין, כלומר הבחירה הכי טובה שלך היא רשיון Perpetual שמאפשר לך לקבל שדרוגים ועדכוני אבטחה לכל החיים + תמיכה כוללת (צ'אט חי, "כרטיסי" עזרה, פקס, טל' וכו'...) לשנה (חידוש תמיכה עולה 30$).
אחד היתרונות הבולטים בהחזקת רשיון הוא רכישת רישיונות נוספים בזול!
אני מכיר לקוחות אחרים שמריצים מספר אתרים (כל שנה פותחים אתר), אז הם משלמים מחיר מלא של רשיון Yearly (שנתי) שלא יקר בכלל, ובסוף השנה (לא מקבלים יותר תמיכה ושדרוגים) הם קונים רשיון שנתי נוסף (תזכור עכשיו יש להם הנחה) לאתר חדש ומשתמשים בתמיכה ובשדרוגים שלו!
יש מספר רב של "קומבינות", אבל מה שבאמת אמור למשוך אותך היא המערכת המתקדמת! כמו ששמת לב היא מתקדמת מאוד (לעומת מה שרוב האנשים חושבים)!
משהו נוסף שאני לא בטוח שראית הוא האפשרות ליצור "פונקציה" משלך בלוח הבקרה, כלומר ליצור פעולה מנהלית משלך ע"י שימוש בסקריפט/הגדרות מוכנות/שילוב הגדרות קיימות וכו'...

בקשר לתרגום, ב2.1.6 יש אפשרות לתרגם את המערכת ע"י שימוש בלוח הבקרה (ניהול שפות).
אם אתה חושב שמדובר ביותר מדי עבודה אני מוכן "לארגן" החלפה של התרגום שלי (חשוב לציין שעדיין לא 100% מושלם מכוון שכמעט כל גרסא יש פונקציות נוספות לתרגם) תמורת משהו מפתה.
לגבי הרשיון עם עידכונים לכל החיים זה עיסקה לא ממש טובה לפי המ השבנתי ממך כי התמיכה היא לכל החיים כי מה קורה אם אתה משדרג ונתקלת בבעיה תשלם להם עכשיו 30$ כדי לשאול שאלה קטנה? אבל אולי לא הבנתי נכון

ראיתי את האדמין של המערכת הזאת באמת נחמד אבל לי אישית ממה לא היה נוח להשתמש בו חוץ מזה שלא ראיתי שם דברים שאין ב-Vb מה גם שב-vb יש מערכת פלאג-אין ב-ib שהצגת לא מצאתי אבל יכול להיות שפיספסתי את זה
עוד משהו ששמתי לב אליו עד כמה שאני יודע vb הציגה הגירסאות שלה לפני Ib ואני רואה שכל מה שהם מוסיפים למערכת שלהם ib מוסיפים למשל התפריט נגלל בכל הודעה ש-vb, תיבת v בכל הודעה כדי לבחור איזה הודעה לנהל, הניהול של ה-css מאוד דומה, השימוש ב-ajax (ככה כותבים נכון?) למשל לנעילת הודעות ע"י לחיצה על האיקון שלהם
מה גם שעוד מעט יוצאת vb3.6 ראית כמה דברים נחמדים הוסיפו שם?
www.extraup.net
העלאת קבצים בחינם
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום