שאלה לגבי נוהל החברות אחסון-למנהלי חברות בלבד!
שלום לכולם!
מדבר נוף חסון מנהל חברתServU.
לפני כחודש ויום(21.5) אחד בא אליי לקוח שהתעניין ברסילר 3 גיגה...עוד באותו היום סגרנו ופתחתי לו את הרסילר ב10 בלילה ככה....(הוא קנה לחודשיים מראש).
היום(החודש השני התחיל כבר..) הוא רוצה לקנות ממני רסילר רדיו במחיר מסוים והוא רוצה שחצי מהכסף של הרסילר אחסון "יעבור" לרדיו...ואז יהיה לו רק חודש אחד ברסילר אחסון...
אמרתי לו שזה לא אפשרי מכיוון שהוא כבר השתמש ב"מוצר" ואין אפשרות לבטל את העיסקה!
מכיוון שאנחנו סגרנו כבר על חודשיים מראש והוא קיבל הנחה משמעותית בגלל שהוא קנה לחודשיים מראש...ואם הוא יבטל את החודש השני הוא הרוויח משני הכיוונים! וזה כמו שתקנה ספה של 2 מקומות ושל 3 מקומות ב3000 שקל...אחרי חודש תבוא ותגיד שאתה מעוניין רק בספה של ה2 מקומות ושיחזירו לך 1500 שקל...זה בלתי אפשרי! עברו 14 ימי עסקים...אם הלקוח היה מציין לפני סגרנו על העסקה שהוא מעונייין בחודש אחד רסילר טחסון ואז בחודש השני הוא יעבור לרסילר רדיו והייתי מסכים לדבר כזה -אז בכיף הייתי פותח לו.....בלי בעיות!
חובה לציין כי הלקוח הנ"ל כלל ובכלל לא בעייתי...הוא נחמד מאוד ולכן הצעתי לו שנחליט על פי הנוהל שלרוב חברות האחסון כאן...
לכן אני מבקש ממנהלי חברות האחסון להגיב ברצינות ובאחריות כי הלקוח הזה ואני רוצים להגיע להחלטה נכונה ומה שתגידו כאן יתבצע...
תודה רבה ויום טוב!
פלאפון-0524699809
יום נעים...
ביקורות והמלצות:
|