![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בתואר ראשון (מדעי המחשב) אתה לומד המון מתמטיקה, אתה לומד צורת חשיבה נכונה לפתירת בעיות, פיתוח אלגוריתמים וכל מה שיוצא בזה. נכון אתה לומד בין היתר מעשי גם את השפה שמלמדים (בין עם זה NET / C / C plus plus / java) בכדי ליישם פחות או יותר את מה שלמדת באופן מעשי וגם על מנת שיהיה לך רקע תיכנותי מסויים, ברגע שיש לך רקע תיכנותי מסויים אתה יכול ללמוד ולהתמקצע בשפות אחרות. לגבי חברות שמחפשות מפתחי PHP ולא דורשות חובה ידע אקדמאי(תואר) לא בהכרח לוקחות סיכון (נכון יש "סיכון" יותר גדול) אבל כיום יודעים שחבר'ה צעירים נכנסים לתחום הזה ולפעמים גם טובים יותר מאנשים בעלי תואר ראשון. על הדרך תפנים גם את המשפט "אין חכם כבעל ניסיון", ואני אתן לך גם דוגמא שלי - אני בן 21 (כמוך לפי הפרופיל), בלי תואר ראשון אך עובד כבר שנה וחצי באתר אינטרנט ידוע, אחד הגדולים בארץ ואני עובד עם אנשים בעלי תואר ראשון, ומרוויח משכורת מכובדת מאוד. אם תרצה לעבוד בחברות כגון INTEL/IBM/אלביט וכאלה, אז נכון לרוב ידרשו ממך תואר ראשון, אך זה לא אומר שזה דבר חובה. בכל אופן אני ממליץ לך לעשות את התואר הראשון גם אם אינך מעוניין להתמקצע בתחום התוכנה אלא בתחום ה WEB. לימודי התואר יעניקו לך כלים חשובים של חשיבה ולמידה עצמית. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|