![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
![]() שלום,
בדצמבר 2008 התחלתי לרכוש מגיא ריסיילר. בחודש הראשון הייתה נפילה או שתיים, הכל היה בסדר. לאחר מכן, חודשים ינואר, פברואר, מרץ, היו חודשים קטסטרופה, אני לא מגזים, כל יומיים השרת לא פעל. לא רק שהשרת לא פעל, היו ימים שהשרת היה מושבת מעל ל-12 שעות ולא דאגו לשרת חלופי. כמו כן, היו סופי שבוע שלמים שהשרת לא פעל. במרץ הגיע ההחלטה לעזוב את ספיישלסרב ולעבור לחברה אחרת. הסברתי לגיא שהשרת שלו על הפנים ואני עוזב, הוא ביקש שאשאר והוא מבטיח שיפצה אותי במיני ייעודי, מה יעזור לי מיני ייעודי אם השרת כל יומיים נופל ? ביקשתי מגיא החזר כספי עבור החודש האחרון, גיא נענה לבקשה שלי ושלח לי החזר כספי עבור החודש האחרון (מרץ). פניתי אל גיא וביקשתי ממנו את הקבלות שלי על השרת מאז דצמבר. גיא ענה לי בתשובה מצחיקה : "הקבלות שלך אצל הרואה חשבון". למה לעזעזל רואה חשבון צריך מקור של קבלה ? הרי בסיכום בד"וח למע"מ, צריך את העותקים. כשאמרתי לגיא שהעניין יגיע לבית משפט, הוא ענה לי ככה : "תגיד, מי אתה חושב שאתה? אתה חושב שאני חייב לך קבלות על לפני כמה חודשים? בעיה שלך שלא ביקשת, אתה מקבל בגלל שאני נחמד, אז תמתין בסבלנות ואל תגרום לי בכל זאת לא להביא לך.. חוצפן". ההודעה הזו התקבלה בתאריך 24.4.09. אחרי חצי חודש קיבלתי הודעה במייל : "הקבלות נימצאות אצלי, אין לי סורק לסרוק לך אותם.. תארגן לי פרטים של הבית שלך, ואני יעביר לך אותם בדואר.. בנוסף תכתוב לי תאריכים מדוייקים של מה שאני צריך להביא לך... (לדוג'. 24.4.09 עד 24.5.09 ) ותחזיר לי תשובה באימייל" באותו היום החזרתי לו תשובה עם התאריכים והפרטים למשלוח הקבלות. כעבור יומיים, שוב אני מקבל אימייל מגיא : "אני ממש מצטער ארתור.. נפל עלינו עומס עבודה בגלל האפיפיור.. אני יודע שזה לא אמור לעניין אותך.. אבל בנתיים אלה העובדות.. עד שהוא ילך אנחנו עובדים 12 שעות במשמרת.. (7:00-19:00) , לכן לא התאפשר לי להעביר לך את הקבלות בימים הקרובים. מה שכן? הקבלות אצלי כמו שציינתי, ככה שבהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני יעביר לך את הקבלות" היום, התאריך 4.6.09, כבר עבר כמעט חודש מאז ההודעה האחרונה שגיא שלח, האפיפיור כבר מזמן לא בארץ ועדיין לא ראיתי שום קבלה.. אני ממליץ לא להתעסק ולא להתקרב לעסק הזה... אני מאד מאוכזב, ממתין למשהו שיקרה... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|