|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
יש לי בעיה בשליחת נתונים עם סימנים js
קוד:
<a href="javascript: cancelinstant(\'' + id + '\', \'' + divtext + '\');"> איך שולחים דבר כזה עם מלא תווים וביטוי html שונים? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
escape אמור לטפל בזה. כנראה שעשית לא נכון.
חוץ מזה, נראה לי שהשרשור פה של הגרש אצלך לא נכון. למה אתה עושה פעמיים גרש בודד, ואחד מהם עם באק-סלאש? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
קוד:
document.getElementById(divname).innerHTML = ' יש לי משהו אחר קוד:
<input type="text" name="instant" id="field-'+id+'" value="'+text+'" onblur="alert();"> Last edited by Skfir; 21-01-11 at 15:25.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אני ממש לא מבין מה אתה מנסה לעשות ואיך הקוד הזה קשור.
תביא דוגמא בעמוד שבו יש שגיאה וכך ניתן יהיה לעזור לך |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
קוד:
document.getElementById(divname).innerHTML = '<textarea name="textarea" id="field-'+id+'">' + text + '</textarea><br><a href="javascript: saveinstant(\'' + id + '\',\'' + row + '\',\'' + table + '\', \'' + func + '\', \'' + page + '\');">שמור</a> | <a href="javascript:cancelinstant(\'' + id + '\', \'' + divtext + '\');">בטל</a>'; עכשיו divtext שווה זה: קוד:
var divtext = document.getElementById(divname).innerHTML; קוד:
<a href="javascript: instantedit(\''.$row['id'].'\', \''.$row["title"].'\', \'title\', \'articles\', \'showArticles\', \''.$page.'\');"><b>'.$row["title"].'</b></a> איך אני עושה אתזה? ניסיתי לשלוח כמו בקוד כאן אבל ליד הבטל הוא עושה לי כל מיני סימני ", וכו' הוא יוצא מה href בקיצור כי יש בתוך התוכן כל מיני סימנים כמו ",\ javascript href וכאלה ניסיתי עם escape לשנות את התוכן לקוד כזה והוא רושם לי את הקוד ואת ה href ו javascript הוא לא משנה הוא משאיר אותם ולכן זה עוד הפעם לא שולח. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תשלח את זה ב JSON וכל הכאב ראש זה בעיה שלו..
נראלי :S |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|