![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
וואי צפייה ישירה זה כזה חרטא!
וואי הצפיה ישירה הזאת מה זה עצבנה אותי חחחח ראיתי סרט אחרי שעה הוא אמר לי "רוצה להמשיך? חכה שעה או שלם!"
למה לא אמרו לי את זה מראש? בכלל לא הייתי צופה בסרט.. שעה זה הזמן שלוקח להוריד את הסרט ![]() גם חיכיתי שייטען במשך שנה, וגם תקע אותי באמצע.. קיצר, לא שווה את זה.. לא נראה לי שהאתרים האלה שמציעים את זה יחזיקו הרבה זמן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מי משתמש בצפיה ישירה היום??
700 מגה יורדים בחצי שעה- שעה וזה באיכות אחרת לגמרי ובלי תקיעות ובלי כלום |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תשתמש באתר שיש אצלי בחתימה
אני רואה ONE TREE HILL, PRISON BREAK, THE OFFICE ועוד הרבה סדרות במגה וידאו זה פשוט מעולה איכות מעולה (יחסית לשידור אונליין) ופינוק לאללה כשבא לך לראות משהו בלי להסתבך
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני חולק 1.5 מגה עם עוד 6 מחשבים שמחוברים לאינטרנט בבית. לפותח האשכול: צריך לדעת איפה לצפות, אני מעדיף כבר להוריד טורנטים, הסבירות לוירוסים נמוכה, האיכות יותר טובה וגם אתה יכול להוסיף כתוביות באיזה שפה שרוצים.
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כי אחרי זה לא ממש יצפו בזה, זה הדרך שלהם לעשות כסף אולי מתוך 100 אנשים 5 יעדיפו לשלם בגלל שהם במטח על זה הם מרוויחים זה חצי מרמה
![]() |
# 7 |
חבר על
|
בדיוק שודרגתי לחבילת 4 מגה, איזה כיף D:
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תוציא מהמשוואה את עניין הכתוביות ואני מבטיח לך שתתמכר..
# 9 |
חסום
|
חפש את הסרט במגהוידיאו , אני תמיד רואה שמה
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
חחח גם לי זה קרה לא מזמן, בדר"כ אני לא רואה מצפייה ישירה, אבל החלטתי לראות "ביום שהעולם עמד מלכת", ראיתי 72 דקות סרט ואז הוא לא נתן להמשיך..ממש מעצבן *_*
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|