![]() |
# 1 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
xoxAdv - לשלוט בפרסומות
שלום,
רציתי להציג לכם אתר חדש של xoxSoft. xoxAdv מספר פתרון נוח ויעיל עבור בוני אתרים לניהול ושליטה בפרסומות הנמצאות באתרי האינטרנט שלהם, בחינם. למידע נוסף אתם מוזמנים להכנס לאתר: www.xoxAdv.com אשמח לשמוע את דעתכם על המערכת. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הייתי מציע שתשימו סקין שוטים ל הפאנל . ודוגמאות
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
הרישום אורך לא יותר מדקה ואתה גולש ומחובר... אני לא יודע אם יש צורך בכך. Last edited by IgalSt; 17-11-05 at 20:12.. |
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
חבל ששילבתם פירסומת מטעמכם.
גם לכלי חינם יש יתרונות. |
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
בעיקרון נחמד לאתרים קטנים יחסית, אך אתר גדול בעצם יפסיד כסף על הפרסומת שתוצג מטעמכם. אבל אחלה שירות, בהצלחה. |
|
![]() |
# 6 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
בהמשך מתוכן לאפשר רכישה של מסלולים במחירים זעומים ללא פרסומות מטעם האתר, עם אפשרות לארח קבצים על השרת ועם יותר אתרים איזורי פרסום וקמפיינים.
לגמריי ללא פרסומות זה לא יישים מאחר ומכניסות לאתר עצמו אי אפשר יהיה להרוויח כסף מאחר ואנשים לא נכנסים מדי יום לעדכן את הפרסום באתרם. חוץ מזה, להחזיק אתר כזה עולה כסף.. חמישית מהפרסומות הן פרסומות מערכת, לפי דעתי זהו יחס הוגן למדי. כפי שהובטח באתר, המערכת מנסה לאתר פרסומת המתאימה לנושא איזור הפרסום (במידת האפשר). יתרה מזאת, הפרסומת היא באותו הגודל כמו המימדים המקסימליים של איזור הפרסום כדי לא לפגוע בעיצוב כמובן. בסה"כ זוהי מערכת פרסום חזקה למדי לאתרים שאין להם אפשרות לרכוש/לבנות מערכת משלהם. |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אני לא אומר שהסיבה לפירסום איננה מוצדקת, אבל מהצד השני ישנן מערכות כאלו בחינם, אז למה לבחור במערכת שלכם? (לא בחנתי אותה האמת, אבל יש סיבה מיוחדת לכך?)
|
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
אבל איזה קוד שותלים באתר ?
|
![]() |
# 9 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
בנוסף, בעתיד ייתכן ותהיה אופציה להרוויח כסף מהצגת פרסומות. מאחר והרבה אתרים "מתאחדים" תחת אתר אחד ניתן לקבל הצעות ממפרסמים גדולים. ציטוט:
![]() |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|