|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
הוט חברה ממש אבל ממש לא מבינה בתחום האינטרנט..
יש לי מודם, הם טוענים שהוא הכי טוב שיש... האינטרנט שלי פשוט מגעיל, יש לרוב נפילות וכן הרוב קורות בגלל בעיות בחשמל שיש באיזור של הוט... ככה שזה יוצר בעיות רבות לגבי המודם, הוא הרוס טוטאלית, התקשרתי להוט ענתה איזו פקידת שירות מפגרת .. אמרתי לה את הבעיה והיא אמרה טוב נשים את המודם על פיקוח 24 שעות, בסוף יצא שאמרתי לה דחפי את המודם הזה לאן שבא לך אני מתנתק מכם עוד חודש.. אני כבר בתהליכים לעוף מאיתם, בעיקרון הוט זה משהו במקביל עם נטויז'ין, אני אצל נטויז'ין אבל אני יעבור לYES... אני גם יודע שאין סרטים בהוט בגרוש.. הכל אותו דבר או סרטים ישנים, שהייתי אצל חבר שלי שיש לו YES לא היה מצב שלא ראינו איזה סרט טוב שיצא ב3 ~ 5 שנים האחרונות.. פשוט בושה להוט..
![]() |
# 22 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
בכל אופן בזק יותר מתמחים באינטרנט והשירות שלהם יותר טוב,
אני אישית היה לי YES בבית שנים ואינטרנט של בזק גם ואז הוט הוציאו מבצע של טלוויזיה טלפון ואינטרנט בזול ועשיתי והצטערתי על זה... שירות חרא, היה יייים תקלות בהתחלה וזה וחזרתי עכשיו ליס ולבזק בחזרה ![]()
# 24 |
חבר בקהילה
|
אני מצטער כל יום על זה שאני עדיין בהוט.. עכשיו כשאני מגיב פה אני יכול לספר לכם שנפל לי האינטרנט כבר פעמיים לפני רבע שעה ולפני חצי שעה.
אני חושב שהם הביאו אלינו כבר 9 תכנאים אבל אף אחד לא עזר.. כל אחד החליף חלק אחר אבל כלום לא עזר. אתמול המודם נפל וניסיתי איזה 6-7 פעמים להוציא את הכבל ולחבר בחזרה אבל כלום לא עזר עד שלא חיכיתי איזה שעה שלמה עם המודם בחוץ שירגע קצת. גם ניסיתי להתקשר להוט וחיכיתי חצי שעה על הקו אבל נחשו מה? יום שבת אז הם לא עובדים. מה שמוזר זה שפעם הם כן באו ביום שישי בערב אז התפלאתי. אבל לא ציפיתי להרבה. אני חושב שכבר אני מכיר את כל התכנאים שלהם.. זה פשוט סיוט להיות עם אינטרנט כזה. לא ממליץ לאף אחד שוב. |
![]() |
![]() |
# 25 |
תודה על תרומתך.
|
הייתי בבזק 4 שנים והיום אני בהוט כבר שנתיים.
ואני שמח לבשר לכם ששתיהם חברות ירודות. גם בבזק נפל האינטרנט וגם בהוט באותה תדירות של פעם בחודש - חודשיים. הפתרון האידיאלי שמצאתי הוא להתחבר לשכנים דרך הרשת האלחוטית במקרה ששלי לא עובדת.
# 26 |
חבר בקהילה
|
חחחח אהבתי את הפתרון.. אבל לשכנים אין wireless =\ .. ואצלי הוא נופל בתדירות של 11 פעמים ביום.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|