|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אגב, את זה כבר צריך לבדוק, אבל אני מתאר לעצמי שבסיטואציות מסויימות ובמדינות מסויימות, גם השולח יצטער על התרגיל. |
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() טוב, לפחות עד עכשיו לא עשו לי בעיות. מה גם שרוב החבילות שאני מקבל באמת בלי ערך מסחרי, אז מה הסיכוי שכן יחליטו לבדוק את אלו שכן? אגב לפי מה שידוע לי הצעד הכי חמור מצדם הוא להשמיד את המשלוח. אלא אם כן מדבר במשהו לא חוקי, ואז זה עובר למשטרה. :P Last edited by עמרי שוסטר; 02-06-08 at 11:13.. |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל איך הוא ישיג גם הצהרה ממשרד הדואר שמה? |
|
![]() |
![]() |
# 34 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עריכה: למען ההגינות, אני אישית לא החתמתי אף משרד על ההצהרה, אבל אם כל משלוח ששולחים לי יכולים לההצהיר, אז בטח לא קשה. עריכה שניה: או... Google הפשיט את העניין. הנה ציטוט מאתר רשות הדואר בכל הנוגע לשליחת חבילות לצרפת: ציטוט:
עריכה שלישית: סתם משעמם לי... ![]() ![]() Last edited by עמרי שוסטר; 02-06-08 at 12:51.. |
||
![]() |
![]() |
# 35 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אלא שזה שאני קונה ממנו יחתום על ההצהרה.. אבל זה נשמע לי מסובך מדי לבקש ממוכר באיביי להחתים פקיד במשרד הדואר שלו.. מסובך מדי בשבילו.. |
|
![]() |
![]() |
# 36 |
משתמש - היכל התהילה
|
האמת הקניות היחידות שאני עושה בeBay (כיום) הן קניות של חנויות מבוססות שאני כבר מכיר, לא מוכרים שכל עולמם הוא eBay. להן בדרך כלל אין בעיה להצהיר. מה גם שחלקן עושות את זה באלגנטיות, עם הצהרה שמדובר בדוגמית של מוצר קיים, מתנה אישית וכו'.
|
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר חדש
|
מכס זה 15% על כל מוצר.
תחשב כמה זה יוצא |
![]() |
![]() |
# 38 |
משתמש - היכל התהילה