|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
שמעו ככה או ככה המצעד יקויים ואני עוד שעתיים וחצי יוצא לירושלים עם תיק פיזור, מדים ואלה
אני מקווה מאוד שהכל יעבור בשקט ואז אני יחזור הבייתה עד 20:00 ... בכל מקרה, מה שיבוא לקראתי, הומו או דוס יקבלו אלה לראש .. או אם יש צלמים באיזור אז אלה לרגל.. נמאס שבכל עימות קטן דופקים אותנו באמצע.. בכל מקרה אם תראו אותי בחדשות אני סוף סוף עולה על מדים כחולים כאלה שלא ראיתי כבר הרבה מאוד זמן
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
בושה וחרפה באמת שיש אנשים שלא יכולים להבין את האחר, גועל נפש באמת.
ציטוט:
תנסו אולי פעם אחת לשם שינוי להבין את האחר. מה אכפת לכם מה הם עושים ואיפה הם עושים? כמו שלכל דבר יש תמיכה יש לו גם התנגדות. אם אתם רוצים שלכולם תיהיה אותה דעה סעו לקובה, ונצואלה, איראן או סוריה, אחלה דיקטטורה יש שם.
# 23 | |
חבר על
|
ציטוט:
שיהיה אחר שיעשה מה שבראש שלו חסר ערים בישראל ? שילכו יעשו את זה בת"א או משהו ,למה דווקא בעיר הקודש? אה?.. למה פרנציפ הזה? |
|
![]() |
# 24 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
sheeze צודק ב100%, ומי שמתנגד למצעד, שלא יתקרב למצעד מה קרה כאילו שהעיר שייכת לדתיים... ואיך הדתיים האלה עוד מעיזים להשוות אנשים לנאצים אוהו... בקיצור נמאס לי מכל אלא שחושבים שיש להם את הרשות להטיף מוסר לאחרים.. למי שיש בעיה עם המצעד שילך למקום אחר לשעתיים.. |
|
![]() |
# 25 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
רובכם לא גרים בירושלים אה? רחוב יפו שדרכו עובר המצעד ושאר הרחובות של המצעד הינם שכונות חילוניות!!! ומרוחקות משכונות דתיות/חרדיות בצורה משמעותית.
הם מתנהגים כאילו זה עובר במאה שערים. חאלס לדיקטטורה החרדית! מה אנחנו באירן? אסור לאנשים להביעה את זהותם המינית? אני לא מבים אתכם בכלל,ובפרט את אלו שהזכירו את ביתו של רה"מ מה היא קשורה? תפסיקו להצדיק את האלימות החרדית,אלימות לא תפתור שום דבר. |
![]() |
# 27 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נאצים זה מה שאתם ,
זאתי עיר הקודש של עם ישראל אם הבת של הבן זונה הזה לא היית לסבית הוא לא היה עושה כלום הלקקן הזה כוס אמא שלו ..ברוך ברזל בגלל אנשים כאלו אנחנו חיים כאן יא מסכנים |
![]() |
# 28 |
חבר על
|
לא הבנתי באמת..
מה בכוח רוצים באלגן שיעשו תמצעד בת"א איפו שמצעד האהבה.. שם לא יגידו כלוום.. סתם בעיות עושים המדינה הזאת
חבר מתקדם
|
שיעשו את השטויות שלהם במקום אחר...ירושליים היא עיר הקודש ולא שם עושים דברים כאלה! שבכלל יתביישו במה שהם לדעתי- זו מחלה ובנאדם שיש לו מחלה לא צריך ללכת ולהפגין בעדה
קיצור אותי זה מגעיל ועכשיו אני כבר רואה את התגובות "מה הם לא בני אדם" "ככה זה היה לפני 200 שנה שלא הרשו לאנשים חולים לצאת מהבתים" אז לכל יפי הנפש אני שואל מראש: כמה מכם לא היו מתביישים ללכת להגיד להורים שהם הומואים? 2 אנשים? יופי זה מראה משהו |
![]() |
# 30 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לא בשביל ברוך מרזל שהולך להרביץ לחיילים בהתנתקות, ולצעוק לרצח של אותם חיילים, לצעוק לרצח של אנשים מהקהילה ההומו-לסבית....ובכלל כל אחד שלא תואם את העמדה שלו. אגב, תצפה לאזהרה או אפילו השעיה על השפה היפה שלך. בקשר למצעד, אני לא ממש יגיב...לדעתי כמדינה דמוקרטית זה זכותם...אם אנחנו מבטלים (כמו שאמרו כאן) אנחנו לא יותר טובים מאיראן. מי שעושה את הבלאגן לא לשכוח, זה החרדים, כשיש שם מצעדים אחרים (ויש הרבה) הם לא מתלוננים חס וחלילה. Last edited by meshuga; 21-06-07 at 08:56.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|