|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואי עשיתי שאלון 001 5 שאלות ב 3 שאלות טעיתי סעיף בכל שאלה יש לי אבל ציון טוב עדיין
![]() |
![]() |
![]() |
# 22 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אפילו המורים אמרו שהיא הייתה קשה..(ואני מוכן לקבל את ההנחה הזו אחרי הציון המזעזע שיהיה לי חח) לפחות הגישו אותי על 98 ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מוגש למועד ב MUHAHAHA.
עשיתי שטויות, ניסיתי להוריד לחץ וניגשתי ל005 מועד א, רק הסדרה יצאה בסדר חח[ זה רק אני או שההסתברות היתה קשה רצח?]. [וגם נדפקתי עם מגן 80] בכל מקרה, אם מועד א היה קשה, משמע מועד ב יהיה קל ![]() |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() ההסתברות לא הייתה קשה.. זה לא היה עץ ולא טבלה(אפשר היה עם עץ אבל לא היה חייב..) |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
אני בטח אקבל 65 בבגרות... הלך דיי קשה 005.
יאללה מועד ב'... 16.7.07 ממה שהבנתי יש מועד ב' גם... נכון? |
![]() |
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם כן ההסתברות לא היה קשה עשיתי עץ לייתר ביטחון אבל נפלתי כמו מטומטם בסעיף א' |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
כן מועד ב' בה 16 ליולי |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
אחראי פורום
|
005 היה קשה!!
שאלה 1 לא הסתכלתי עליה אפילו. שאלה 2 עשיתי, קלה. שאלה 3, קלה. שאלה 4 - זו ה-שאלה הקשה...אף אחד מהחברים שלי לא הצליח אותה...את הבניית עזר עשיתי טוב (אלכסונים) והשתמשתי בתלס אבל עדיין לא יצא לי טוב.. ![]() שאלה 5 - מממ הזכרתי שאני דפוק? ידעתי את סעיפים ב וג, אבל את א לא...אחרי המבחן חבר שלי אמר לי שב-א היה צריך מצד אחד תחרות 1 מקבל 10 ושניה מקבל 15 וההפך (רק שמרוב לחץ לא חשבתי על ההפך ולכן לא יצא לי שם נכון (שורש שלישי בטרינום) ולכן לא עשיתי את השאלה הזו). ניגש למועד ב... ![]() אגב, אני לא רואה דרך אחרת מעץ לעשות את שאלה 5...(למי שאמר שאפשר).
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|