|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Авторитет
|
דומיין PER משהו בסביבות ה20-15 תרגילים ברמת חטיבת הביניים.
![]() |
![]() |
# 12 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני לא הייתי משקיע תמורה, פשוט הייתי הולך לקנות מיקודית שיש בסוף גם פתרונות ודרך.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
בכוונה לא פירסמתי את את הסיבה לזה
למה זה פרוייקט שאני יתחיל כנראה עוד 3-4 חודשים ולא זה לא בישבלי אני הולך לי טוב במטמטיקה ואיך להגיד זה בסדר גודל של 6 ספרי בני גורן הפרוייקט הזה ככה תרגילים צריך... ופותרים זה סתם אתר ריק:\ עוד לא שמעתי אף הצעה שלא קשורה לכסף... דומיין ל30 תרגילים זה מה שאמרו פה 10 תרגילים 5 שקל בול יוצא דומיין מגלובאט |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
מישהוא פה הציע הצעה ממש טובה ולא התייחסת אז אני יגיד אותה שוב
פתרונות תמורת נקודות אחרי שיש לך נקודות אתה יכול לקנות איתם דברים ואם אתה תיהיה מספיק חכם אתה יכול למצוא אנשים שמוכרים נגיד סטוקים של נגני MP3 איזה ארגז של 200-300 נגני MP3 ימכרו לך ב1000 שקל... (בד"כ החרמות של המכס וכאלה) |
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
תגידו, יש ספר פתרונות לספר מתמטיקה חלק ה' של בני גורן? (005)
בקשר לפתרונות, אני מוכן לעשות כמה פתרונות שצריך מצידי 80-100 תרגילים תמורת 50 שקל. זה לא הרבה לחשוב אם אתה יודע איך לפתור םO Last edited by vaN; 08-02-07 at 18:27.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
הכי טוב שתעשה נקודות אבל יש בעיה עם זה כי אתה חייב לעשות מערכת מסודרת שכמה לא יעבדו על אותו תרגל ואז עבודתו של אחד שלא הספיק להעלות תחשב ביזבוז
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתרים כאלה, בנויים או על תרגילים שפתרו צוות האתר, או התנדבות של משתמשים.
אם האתר הזה לא יהיה למטרות רווח, לא יוצבו בו פרסומות שנועדו להרוויח כסף, אני מוכן להתנדב, וכל תרגיל שאני אעשה בשיעורי בית, אני גם אפרסם. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני עושה דברים בהתנדבות ועוזר לאנשים שאני יכול אבל לעשות אתרים לעזרה במיוחד יש גבול למה לא לקבל תגמול אם אפשר חשבתי לעשות מערכת הרשמה שתעלה כסף פר חודש באמצעות SMS או חיוב טלפוני אבל אז החלטתי שפשוט עדיף להשתמש בפירסומות וכו' ולגבי הפתרונות אל תדאגו אני לא לבד ואני אדאג לעבור על הכל המערכת תיהיה עם אישור זאת אומרת עד שאני לא מאשר לא מקבלים נקודות או משהו וזה לא מופיע באתר |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|