|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר פורום
|
חעחעחעחע!!!
גורי אלר האידיוט הזה... לגבי הת'רד תהיה פה שואה גרעינית הרבה לפני 2016.. אלא אם כן גאידאמאק וליברמן ישתלטו פה על המדינה! ואימרו אמן. |
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 23 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
:|
כל הקטע פה עם התאומים הזכרתם לי את השטר של ה20 דולר שאם עושים כל מיני קיפולים אז רשום שהתאומים יפלו או משהו כזה תכף תגידו שמי שהמציא את השטר ניבא את זה? |
![]() |
![]() |
# 24 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הכל כתוב בתנ"ך,
אבל זה אף פעם לא נמצא לפני שהדבר קורה... נבואה? זה לשוטים.. |
![]() |
![]() |
# 25 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
או סטטיסטית, בכל ספר שמכיל המון מילים, והמון עמודים. אני בכל מקרה לא מייחס לזה שום חשיבות מהסיבה היחידה: אם כל מה שמוצאים זה נכון, אז אני יכול למצוא 9999 פעם צפנים שונים בתנ"ך שאומרים שאלוהים לא קיים. באיזה צורה ובאיזה אורך שאתם רוצים. זה חרטא אחת גדולה. גם הנוצרים והמוסלמים והבודהיסטים משתמשים בזה כדי לייחצן את האלוהים שלהם. |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
אתם יודעים מה הקטע פה ? כולם יורדים על אורי גלר, קודם תעשו מה שהוא עשה וכמה שהוא עשה אחר כך תרדו עליו.
דבר שני שואה גרענית תהיה פה או לא , ימים יגדו, אף אחד פה לא עוסק במדעי המלחמה או המדינה ולכן קשה מאוד לנחש , אבל הנה נימוק משכנע למה כן, הדברים לא שלי שמעתי בטלוזיה מאיזה רב, מצווה אצל המוסלמים היא להרוג ולהשחיט כל אדם שלא מאמין באללה ושליחו , לפזר את הדת בכול מקום ואפילו להרג, לכן איראן מוכנה להקריב מעט ערבים (ירדן , מצרים , סוריה , לבנון) אם באותה מכה יהרגו גם 6 מליון יהודים, ואנחנו אם אני לא טועה טרם 6 מליון יהודים נראה לי קרוב ל5.8 או 5.9 יכול להיות שאני טועה , ואולי , ורק אולי ההיסטוריה עתידה לחזור בגלל מה שאמרתי קודם. ובנימה קודרת זו הנה לכם קישור שמביא תקווה ומראה שיש גם אחרים , תהנו http://www.youtube.com/watch?v=ZdhRp...20&search=Wafa. |
![]() |
![]() |
# 28 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 29 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט: