![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
והוט אומרים פעם אשמת 012, או שבעיות בתשתית שלהם..... לא מתקנים ולא כלום. אמרו לי לנסוע לבת ים לקבל משהו מהתחנת שירות שלהם שבכלל אין להם קיצר, לא מת עליהם, מזיינים לי הרבה ת'מוח.
![]() |
![]() |
# 32 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
אם זה בעיה בספקית כל העולם ואחותו היה צועק על 012.. תתקשר לחברת הכבלים תבקש שיבוא אלייך טכנאי כי הממירים נתקעים וזה עושה לך הרבה פעמים מצב של אין קליטה, כשהוא יבוא תשאל אותו אם יש צורך במגבר. אם כן, סידרת את כל הבאלגן
![]() |
# 33 |
Permanently Banned
|
חחח מסכן אלי חי ביאסתם לבנ אדם את החיים חחח
אני ביס אני מרוצה גם ככה אני לא תקוע לטלוויזיה מדי פעם שמשמעם גם ככה את כל הסדרות הטובות אני מצליח לפספס\לשכוח\אני בכלל אל ידוע אליהם LOL אני גם לא יקח הוט ואם כבר אני יקח אני יקליט כל שיחה שלי איתם למה משעתי שהם מבטיחים דבר אחד נותנים משהו אחר |
![]() |
![]() |
# 34 |
Permanently Banned
|
כן תקבלו חדשים ולא יודע עד כמה דקים זה מה שממש דק כמו dvd זה ההוט מג'יק של ההקלטה....
(אני יודע אמא שלי עובדת שם כמעט 20 שנה עוד שזה היה ערוצי זהב) זה אמור להיות כסוף וכל נממירים תומכים בהוט vod רק צריכים לאשר מהמחשב... |
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר מתקדם
|
יש לי הוט בבית ואני מרוצה
![]() |
![]() |
![]() |
# 36 |
Permanently Banned
|
למי שדיבר על יס מקס והוט מג'יק!!!!
הבהרה!! זוכרים שהיה אז ריגול בין חברות? אז יס גנבה את התוכניות של ההוט מג'ק!!!! |
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
הולכים לYES/HOT ואומרים לה שאתה רוצה להתנתק, ואז הם אומרים לך שאם תישאר תקבל כל מיני דברים, או שאתה מתנתק ומתחבר אחרי כמה זמן ואז אתה מקבל גם איזה משהו:P
אבא שלי כזה אמרו לו שיתקינו לו שקע בחינם בחדר שלי(HOT) אז הם אמרו שזה עולה 50 ש"ח, אז אבא שלי בשביל הפרינציפ( למרות שההיתה לו גם התחייבות), אמר שהוא רוצה להתנתק והוא גם יתן ביקורת רעה על כל מי שישאל אותו על הוט, אז נחשו מה? וויתרו לנו עשו את זה חינם. |
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר פורום
|
את האמת ככה זה בכל מקום אם ל תצעק וזה אז לא תקבל כלום חינם ותמשיך לסבול..
לנו היו בעיות הם באו החליפו הכל לחדש הכל הכל הכל כולל הכבלים הממירים סידרו הכל.. עכשיו אין בעיות. יש לי רק ממירים שלהם את השאר אין לי .. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|