![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אני ב HOT והאינטרנט לא מתנתק כמו שהרוב אומרים כאן , עובד חלק , ה VOD באמת גם לא כלכך משהו לא על הכול משלמים אבל על מה שכן רוצים צריך לשלם , בקיצור לא שווה ה VOD , ואיכות תמונה גרועה בממירים הישנים .
חוץ מאינטרנט הכול גרוע :X |
![]() |
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
האינט' לא משהו
אבל ההוט VOD מגניב ![]() והוא נתמך בכל הממירים החדשים אז לא תהיה לך בעיה (הם לא משווקים את הישנים יותר) ואל תדאג יש מה לראות ![]()
# 14 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ציטוט:
מה שייצא לי טוב מהעניין זה שהם חייבים לי פיצוי וכנראה שאבקש 3MBPS במקום 1.5MBPS =] |
||
![]() |
![]() |
# 15 |
חסום
|
יש לי בחדר טלפון של hot אין בעיות אין שום דבר
וhot vod יש לנו הכל חינם ככה זה שצועקים קצת על השירות לקוחות ![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
חרא חרא חרא חרא חרא החלטה.
חבל על הכסף. אולי תהיה מרוצה לחודש , מקסימום חודשיים , ואז יתחילו בעיות. סמוך עליי , אני יודע. ו 012 חרא ספקית. כי אני בטוח שאתה עובר עליה . כי זה "במחירים משתלמים" . |
![]() |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אינ בהוט ואני לא מבןי מה אתם מתבכיינים, יש לי את הממיר החדש אז יש איכות בת זו**.
הVOD עולה 11.90 בחודש (לא סוף העולם!) וזה מאוד נוח כי אתהיכול לרואת מתי שאתה רוצה, לקצת יותר מבוגרים בינינו, מי זוכר את הממירים הישנם של "תאדירן" שהיו למתב (בימים ההם)? אני זוכר שגם הממחירים הקטנים שהגיעו אחרי היו על הפנים היה את ההום סינמה (כן הום - HOME) ופשוט חיכינו לשעה 11 כדי שהסרט יוקרן! אני לא מבין על מה אתם באים בטענות פה :| אגב אלי-חי, תתחדש! |
![]() |
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
מזל טוב אלי-חי ..
כל אלה שאמרו שהאינטרנט מתנתק להם, תתקשרו לשרות לקוחות של הוט ותגידו להם שיש לכם את הבעיה הזאת ואם זה ממשיך אתם פשוט מתנתקים מהם. חד וחלק, זה מפריע לכם דופק לכם שעות מול המחשב בנסיון לסדר משהו שהם עושים אצלהם. לגבי טלוויזיה, הייתי מחובר בזמנו למתב דיגיטל, הייתי מאוכזב ממש אז עברנו ליס.. כמה חמש שנים אני מאמין שאני עם יס ואני מרוצה מאוד, אם יש בעיות מרימים טלפון והם יודעים לתת פיצוי ממש יפה. טלפון, אנחנו רוב הזמן לא בבית, ככה שרוב הכסף הולך על שיחות מהפלאפון, ואין טעם לעבור למספר של הוט במיוחד שבבית המספר של הבזק ממש ממש יפה וקל ![]() ושוב אינטרנט, כן אני מחובר להוט, לפני שבועיים התחברנו לאל חוטי של 012, זה עשה כמה בעיות (מול 012) אז התקשרנו ל012 וסידרו לנו הכל.
# 20 |
חבר בקהילה
|
איכס הוט
אינטרנט חרא תוכניות טלוויזיה בכלל לא מעניינות וכמו שכולם אומרים VOD בשביל מה יש בימינו וידיאו ,DVD מקליט בשביל החרא הזה אני לא ישלם גרוש טוב שאנחנו נמצאים ב YES אני יכול לראות את העונה החדשה של ראש גדול זומזום חוץ מי הטלפון שלהם שאני משתמש בו במשרד שהוא אחלה דבר עדיף לך להיתחרט ומהר תשלם עוד קצת כסף לספקית האינטרנט אתה תקבל לפחות תמיכה נורמאלית תחשוב על זה קצת
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|