![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() אני כרגע בשלבים דיי מתקדמים של תרגום pseffect לגירסה העיברית כולל כמובן המדריכים.
אני מעוניין לקבל טיפים לשיווק האתר (הגירסה העברית) כך שיהיו גולשים קבועים. ![]() תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
adwords...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הבנתי.
עוד שיטות? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
adwords לא מומלץ - קראתי איפשהו שאם תפרסם את אתרך עם אדוורדס וגם תשתמש באדסנס באתרך זה יוצר אפקט כלשהו - לא יודע אם לחיות או לשלילה ...
אני אישית לא הייתי ממליץ לך לתרגם את אתרך לשפה העיברית מכוון שאין ממש חיפושים ממוקדים בעיברית ... יותר כדאי לך להמשיך לכתוב מדריכים בשפה האנגלית.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אתה האתר נועד רק למטרות רווח(מאדסנס), אין טעם להשתמש באדוורדס.
אבל אם אתה מעוניין למשוך גולשים לאתר, לא במטרה להרויח מהאדסנס, שווה מאוד להשתמש באדוורדס. שיטות אחרות? פירסום באתרים אחרים(כמובן מומלץ אתרים שהנושא שלהם קרוב לשלך), וכמובן לקדם בגוגל במספר ביטויים שונים. לגבי מה שאמר satan על העברית - אני ממש לא מסכים איתך, תמיד מומלץ להרחיב את האתר לכמה שיותר שפות, וכמובן שכמות הכניסות תגדל גם כן.
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם תתרגם מדריך X לשפה העיברית ייתכן ותרוויח ממנו נגיד 10$ ואולי אם היית כותב מדריך נוסף בשפה האנגלית היית מרוויח ממנו פי 2...
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כלומר לתרגם מדריכים קיימים לעברית, ליצור מדריכים חדשים באנגלית, וגם את החדשים לתרגם לעברית. אם הוא מרויח 15 דולר ביום מהמדריכים באנגלית, הוא יכול להרויח 20 דולר עם שני השפות.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אכן.
אני מתכוון שהמשיך כמובן עם האתר באנגלית אך לעשות גירסה עיברית לאתר. המדריכים ייכתבו באנגלית תמיד ולאחר מכן ייצא להם תרגום ולא ההפך. לא נראה לי שאני אלך ל adwords לפרסום הגירסה העיברית. אם כבר adwords אז לאתר באנגלית. אני חושב שאני אלך יותר בכיוון פרסום בפורומים ואתרי מדריכים קיימים כבר. תודה לכולם על העצות! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|