|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זה הכל תלוי אבל מה אתה מוכר...בקידוד שההבדל הוא לא משמעותי אולי אתה צודק במערכות גדולות ...להפך במערכות גדולות אבטחה יעילות ועוד דברים עושים את כל ההבדל וזה כל העינין פה ויש הבדל בין להוריד מחיר ולהתפשר ובין להתאים את עצמך לסביבה זה שהסביבה מורידה מחירים למחירים ברצפה (50 שקל לקידוד - קידוד נורמאלי עם החיתוך לוקח לפחות שעתיים וגם יותר מזה...תחשוב כמה זה יוצא לשעת עבודה) הרבה פעמיים אמרו לי שאני לוקח יחסית יקר...אבל יש סיבה לזה אני תמיד טענתי שעל איכות משלמים ולא משנה מה זה ושוב אני אחזור לדוגמא עם הפיאט ועם המרצדס שתיהן נוסעות, שתיהן יקחו אותך לאותו מקום שאתה צריך אז למה לקנות מרצדס ? פיאט עושה את העבודה.... תחשוב על זה ככה... |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
זה נכון..
והקטע שזה קורה גם בעיצוב האתרים... כל אחר חושב שהוא מעצב ישר לאחר שהוא התחיל לעצב.. ובנוסף כותב "מעצב אתרים מקצועי" ששואלים אותו כמה זמן הוא מעצב הוא יגיד לך "שבוע", "חודש", "שנה", "שנתיים" וכו'... אני אגיד לך תאמת אני כבר מעל ל3 שנים (בקרוב 4 שנים) מעצב אבל אני לא אומר שאני "מעצב מקצועי" כי אני יודע שאני לא ושיש לי עוד דרך ארוכה כדי להיות כזה.. ואני יודע שיש לי גם עוד הרבה מה ללמוד.. תבין בכל תחום בחיים יש את האנשים שהם: 1) ברמה גבוהה ויודעים זאת ואומרים גם את זה. 2) ברמה גבוהה ויודעים זאת אך מעדיפים לא לומר את זה. 3) ברמה בינונית שיודעים זאת ואומרים את זה. 4) ברמה בינונית שיודעים זאת ואומרים שהם ברמה גבוהה\נמוכה. 5) ברמה בינונית שיודעים זאת אך מעדיפים לא לומר את זה. 6) ברמה נמוכה שיודעים זאת ואומרים את זה. 7) ברמה נמוכה שיודעים זאת ואומרים שהם ברמה גבוהה\בינונית. 8) ברמה נמוכה שיודעים זאת אך מעדיפים לא לומר את זה. כך זה בכל מקצוע ומקצוע בחיים אני משער. נגד התופעה הזאת אי אפשר לעשות כלום כי תמיד יהיה אחר שיעשה בדיוק אותו דבר. שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 23 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
1) ברמה גבוהה ויודעים זאת ואומרים גם את זה. 2) ברמה גבוהה ויודעים זאת אך מעדיפים לא לומר את זה. 3) ברמה בינונית שיודעים זאת ואומרים את זה. 4) ברמה בינונית שיודעים זאת ואומרים שהם ברמה גבוהה\נמוכה. 5) ברמה בינונית שיודעים זאת אך מעדיפים לא לומר את זה. 6) ברמה נמוכה שיודעים זאת ואומרים את זה. 7) ברמה נמוכה שיודעים זאת ואומרים שהם ברמה גבוהה\בינונית. 8) ברמה נמוכה שיודעים זאת אך מעדיפים לא לומר את זה. ![]()
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
Freakbox, אתה יודע שהתחלתי ללמוד C# מגיל 9 ובגיל 11 כבר התחלתי ללמוד PHP? אני בכלל לא מזכיר את העובדה שכבר מגיל 3 שלחו אותי לחוג מחשבים, שם למדתי את יסודות ה-HTML ואת ה-XHTML, בשילוב CSS.
EDIT שנה הבאה, קצת באיחור, אני מתחיל ללמוד פורטוגזית, סינית ותאילנדית. כבר למדתי אנגלית, צרפתית, טורקית, ערבית, ספרדית, תימנית, מרוקאית וטריפולטאית. הבהרתי את הנקודה? "מעצב" מגיל 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Last edited by Eli-Hai; 05-11-06 at 07:31.. |
![]() |
![]() |
# 25 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני מזמן אמרתי שחברי הפורום לא חושבים כלכלית ולא רק בתיכנות, אלא גם בחברות אחסון. ציטוט:
והנה בדיוק מה שאני אומר, אם אתה אדם מן העם (לא עשיר מאוד) לא צריך לקנות מרצדס, אך גם לא פיאט. מה רע במשהו באמצע, מאזדה? לדעתי ברוב המערכות שלא דורשות אבטחה ברמה גבוהה מאוד לא צריך ללכת לבסט שבבסט. אני עבדתי בחברה מסויימת עד ספטמבר שהתשלום על מערכות היה די גבוה יחסית לחברות רבות בארץ ובכל זאת היו באים לקוחות רבים. עכשיו, אם היינו ישרים איתם ולא רוצים להרוויח כסף פשוט היינו אומרים, "שמעו, המערכת הזאת תעלה אצלנו XXX למרות שתוכלו לקבל את אותה איכות בחברת YY אך במחיר XX". ובקיצור, לא תמיד מה שיקר איכותי יותר ומכאן שלא תמיד "על איכות משלמים" (=איכות יקרה) נכון.
![]() |
# 26 |
מנהל ראשי
|
אין הנחתום מעיד על עיסתו
נראה לי שזה מסכם הכול. |
![]() |
![]() |
# 27 | |
Fatal Error
|
ציטוט: