|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
[דרוש] מתכנת לבניית מערכת פורטל, בתשלום
הכותרת אומרת הכל.
נא ליצור קשר: אייסיקיו: 331-164-837 מסנג'ר: iinstep@gmail.com אפשר ליצור גם איתי קשר במסן: maker11@bezeqint.net באותה הזדמנות, כל אחד שרוצה להיות מתכנת / מעצב קבוע אצלי בחברה (בתשלום כמובן) יכול לפנות אלי, הפרטים מופיעים באתר(דוד מאיר-לוי). |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
טל גלייכר, סוף סוף מישהו שיודע להגדיל ראש...
אבל באמת, סליחה שלא הצהרתי על כך קודם... אני צריך מתכנתי PHP. חוץ מזה, טל - למה אתה לא משאיר לי פרטים? מצטער על כמות העריכות: EYE-SOFT, אתה יכול להשאיר פרטים שלך גם כן? אני צריך גם מעצבים... Last edited by דוד לוי; 15-10-06 at 00:55.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Rar.co.il
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אולי שאתה רואה את הודעתי עכשיו נדמה לך שזה על משנה אך חוקים הם חוקים. אוקיי, נעשה את זה ככה כדי שאח"כ לא יהיו אזהרות מיותרות: המעוניינים מוזמנים ליצור קשר בפרטים שהוא הציג בהודעה. כמו כן ניתן להשאיר פה פרטים והוא יצור עמכם קשר.
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מי שרוצה ליצור קשר אז מצויין
מי שרוצה להשאיר פרטים ולתת לי את "העבודה השחורה" של להעתיק את המספר אייסיקיו לתוך הרשימה שלי אז גם בכיף. מי שרוצה להשאיר לי הודעה פרטית אז גם בכיף. זה לא כזה משנה לי, העיקר שאני ימצא מתכנתים ומעצבים. אבל יותר יעזור באמת אם אנשים יפנו אלי או שישאירו פרטים, מאשר שכל אחד ייתן את תגובתו את דעתו לגבי הרצון שלי למצוא מתכנתים, כפי שכולם כאן לפניי עשיתם. ולמרות כל רעיון האזהרות שלך, גם אתה לא כ"כ תרמת לדיון, כי גם אתה לא מציע לי הצעה אלא סתם שופך דיעה אישית על איך שאני מסגנן את ההודעה שלי. Last edited by דוד לוי; 15-10-06 at 08:10.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
הוספתי אותך למסנג'ר.
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|