|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אני רוצה להגיד מספר דברים בקשר לעובד הקטין
ככה יש משהו של הממשלה או חברה בארץ שהולכים הקטינים אם ההורים נרשמרים ואז אפשר לעסיק אותם אבל בכסף אמיתי וזה ופה כבר נכנס הקטע של המס וכל זה אבל יש כמה אופציות רק לידעתך |
![]() |
![]() |
# 14 | |
Rar.co.il
|
תראה, אני גולש בפורום שנתיים (כאורח) והתנסיתי רק בחברה אחת פה.
בו לא נציין את שמה, אך כאשר רכשתי את האחסון המנהל היה בן 14-15 (היו לו שותים בוגרים יותר) והאחסון היה מעולה בלי בעיות כלל, כמו כן החברה עדיין פתוחה ולפי מה שהבנתי מצליחה לא רע. ציטוט:
אין פה שום עניין של ניצול כאתה לא ממש מעסיק אותו ואתה לא מחוייב בשכר מסויים, לכן אם הוא מוכר עבודה ב-250 שבעצם שווה 2500 זו בעיה שלו וזה חוקי לגמרה. כמו כן, הם יברחו לו עם הכסף הוא טיפש, למה? -בתור קטין אתה צריך אדם בוגר שיוכל לפקח על כל העניינים ויחתים לקוחות על חוזים. -הוא חייב לגבות את התשלום לפני מתן המוצר, זה שהוא לא עושה את זה, בעיה שלו. אם הוא לא חתם על חוזה והוא לא פועל בצורה חוקית- הוא האשם. ואני לא אשקר, אני נרשמתי כדי לעבוד אל מול מעצבים שעושים את העבודות בזול (200-600 ש"ח). מה שקורה הוא שחברת האם לא מספקת מעצבים וכרגע נשארנו מפתחים בלבד. פנינו אל מעצבים בהתחלה (בשוק ה"אמיתי") ויצא של על כל עבודה לבסוף היינו מרוויחים מאות שקלים בלבד. אז למשל, בפעם הראשונה שלקחתי מעצב פה הוא עיצב לי ב-250 ש"ח. המחיר הכולל שבו נמכר המוצר ללקוח הוא 3500 ובמקום לצאת מופסדים בעצם, יצאנו עם 3250. והעיצוב? לא פחות טוב משל מעצב שעושה עבודה ב-1000 או 1500 או 2000 או יותר... אבל זה שאני מעוניין לקנות בזול ומעוניינים למכור לי בזול, זה לא הופך את זה לניצול, ואם תסתכל באשכולות שפתחתי תגלה שאני אף פעם לא מוסר תקציב, כך שמישהו יכול להציע לי גם ב1000+ אם הוא רוצה.
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
לא טוב לך? לך אף אחד א מחריך אותך לאישר פה ובטח ובטח לא בכוח הטעות פה לא הכי נכונות
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
לדעתי ממש לא כל אחד עושה מה שנכון לו ומה שהוא מרגיש ויכול לעשות
נגיד אתה חבר מאוד טוב שלי ואתה רוצה לקנות ממני אז זה לא מצב נעים שהם שווים כמו לקוחות בכל זאת על כם הכבוד אם חברים או משפחה לא יודע מה תיראה אתה לא יכול להגיד ולקבוע את הסכומים של המחירים פה חברה רוצה לקוח לקוח פונה פה אומר אני רוצה סתן דוגמה 350 מגה מה המחיר יש חברות הרבה שמורידים ומורידים ומורידם בלבד רק ללקוח הזה בלי שום סיבה למה?כי הם רוצים לקוח ולדעתי זה ממש לא נכון לעשות את זה. אבל מי אני שיגיד להם לא? |
![]() |
![]() |
# 18 |
Rar.co.il
|
לא מנסים להגיד להם לא, פשוט צריך להסביר בצורה נכונה שעוד לקוח לא של 10 ש"ח לא יעזור ושחברת אחסון זה לא עסק של ילדים שרוצים להרוויח גרושים, זה סוג של עיסוק כמו כל עיסוק אחר (הנדסה, רפואה, משפטים וכו...). כמו כן צריך להסביר שאם הם מתכוונים סתם לפתוח חברה כדי להרוויח כמה גרושים (שזה מעיד על השירות) שיוותרו, זה ישתלם יותר להם- לא יהיה הפסד כספי, זה ישתלם יותר ללקוח- הוא לי יצטרך לסבול, זה ישתלם יותר לחברה אחרת שיכולה לספק את השירות באמת.
# 19 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
לא רק קטין, לפעמים גם בגיר (בן 18 - 20) צריך עליו פיקוח של מבוגר בניהול עסק, הגילאים האלה עדין צעירים בשביל לפתוח עסק (אלא אם עם הבנאדם ממש שקוע בזה). |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |