הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 22-08-06, 01:42   # 11
Slash
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Slash לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי mlnn
סתם לידע כללי, אם לא היו מנצלים את הילדים האלו, אני דיי בטוח שדיי הרבה אתרים שאתה מכיר וגלשתה בהם פעם לא היו קיימים...
זה הופך את זה למשהו טוב ?

Always account for variable change
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 01:44   # 12
mlnn
משתמש - היכל התהילה

mlnn's Avatar

מיני פרופיל

mlnn לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Slash
זה הופך את זה למשהו טוב ?
מן הסתם...

בחורות ערומות
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 01:58   # 13
dvir | point-serv
Permanently Banned

dvir | point-serv's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל dvir | point-serv שלח הודעה באמצעות MSN אל dvir | point-serv

dvir | point-serv לא מחובר  

אני רוצה להגיד מספר דברים בקשר לעובד הקטין

ככה יש משהו של הממשלה או חברה בארץ שהולכים הקטינים אם ההורים נרשמרים ואז אפשר לעסיק אותם אבל בכסף אמיתי וזה ופה כבר נכנס הקטע של המס וכל זה אבל יש כמה אופציות
רק לידעתך
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 02:27   # 14
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

תראה, אני גולש בפורום שנתיים (כאורח) והתנסיתי רק בחברה אחת פה.
בו לא נציין את שמה, אך כאשר רכשתי את האחסון המנהל היה בן 14-15 (היו לו שותים בוגרים יותר) והאחסון היה מעולה בלי בעיות כלל, כמו כן החברה עדיין פתוחה ולפי מה שהבנתי מצליחה לא רע.

ציטוט:
יש פה גם עוד נושא , ניצול ילדים .
לוקחים ילד אומרים לו "בוא אני יתן לך 100 שקל ותתכנת לי את האתר" לילד בגיל 13-14 זה נשמע הרבה כסף והוא ישר רץ לעשות את העבודה , ודרך אגב בדרך כלל יברחו לו עם הכסף ...
הילד הזה לא מבין ש100 שקל לעבודה כזאת זה לא עשירית מהמחיר שמתכנת מבוגר לוקח על אותה עבודה .
אותו דבר לגביי עיצוב , הלכתי למעצבת הראתי לה עיצובים של אנשים פה , היא אישית נתנה הצעת מחיר לעיצובים שההצעת מחיר גבוהה ב1000% מהמחיר שאנשים פה משלמים להם על העיצוב .
זה לא ניצול, המתכנת/מעצב צריך לתת הצעת מחיר ואם מקובל עליי אני אקח, אם לא אז לא.
אין פה שום עניין של ניצול כאתה לא ממש מעסיק אותו ואתה לא מחוייב בשכר מסויים, לכן אם הוא מוכר עבודה ב-250 שבעצם שווה 2500 זו בעיה שלו וזה חוקי לגמרה.

כמו כן, הם יברחו לו עם הכסף הוא טיפש, למה?
-בתור קטין אתה צריך אדם בוגר שיוכל לפקח על כל העניינים ויחתים לקוחות על חוזים.
-הוא חייב לגבות את התשלום לפני מתן המוצר, זה שהוא לא עושה את זה, בעיה שלו. אם הוא לא חתם על חוזה והוא לא פועל בצורה חוקית- הוא האשם.

ואני לא אשקר, אני נרשמתי כדי לעבוד אל מול מעצבים שעושים את העבודות בזול (200-600 ש"ח). מה שקורה הוא שחברת האם לא מספקת מעצבים וכרגע נשארנו מפתחים בלבד. פנינו אל מעצבים בהתחלה (בשוק ה"אמיתי") ויצא של על כל עבודה לבסוף היינו מרוויחים מאות שקלים בלבד. אז למשל, בפעם הראשונה שלקחתי מעצב פה הוא עיצב לי ב-250 ש"ח. המחיר הכולל שבו נמכר המוצר ללקוח הוא 3500 ובמקום לצאת מופסדים בעצם, יצאנו עם 3250.
והעיצוב? לא פחות טוב משל מעצב שעושה עבודה ב-1000 או 1500 או 2000 או יותר...

אבל זה שאני מעוניין לקנות בזול ומעוניינים למכור לי בזול, זה לא הופך את זה לניצול, ואם תסתכל באשכולות שפתחתי תגלה שאני אף פעם לא מוסר תקציב, כך שמישהו יכול להציע לי גם ב1000+ אם הוא רוצה.

Reply With Quote
ישן 22-08-06, 02:47   # 15
dvir | point-serv
Permanently Banned

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל dvir | point-serv שלח הודעה באמצעות MSN אל dvir | point-serv

לא טוב לך? לך אף אחד א מחריך אותך לאישר פה ובטח ובטח לא בכוח הטעות פה לא הכי נכונות
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 02:53   # 16
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי dvir | point-serv
לא טוב לך? לך אף אחד א מחריך אותך לאישר פה ובטח ובטח לא בכוח הטעות פה לא הכי נכונות
זה לא קשור ללא טוב לא, הוא פשוט מאוד מציג את הדעה שלו על מה שקורה פה, ובחלק מהדברים לדעתי הוא צודק.

Reply With Quote
ישן 22-08-06, 02:56   # 17
dvir | point-serv
Permanently Banned

מיני פרופיל

לדעתי ממש לא כל אחד עושה מה שנכון לו ומה שהוא מרגיש ויכול לעשות
נגיד אתה חבר מאוד טוב שלי ואתה רוצה לקנות ממני אז זה לא מצב נעים שהם שווים כמו לקוחות בכל זאת על כם הכבוד אם חברים או משפחה לא יודע מה תיראה אתה לא יכול להגיד ולקבוע את הסכומים של המחירים פה

חברה רוצה לקוח לקוח פונה פה אומר אני רוצה סתן דוגמה 350 מגה מה המחיר
יש חברות הרבה שמורידים ומורידים ומורידם בלבד רק ללקוח הזה בלי שום סיבה למה?כי הם רוצים לקוח ולדעתי זה ממש לא נכון לעשות את זה.

אבל מי אני שיגיד להם לא?
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 03:02   # 18
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

לא מנסים להגיד להם לא, פשוט צריך להסביר בצורה נכונה שעוד לקוח לא של 10 ש"ח לא יעזור ושחברת אחסון זה לא עסק של ילדים שרוצים להרוויח גרושים, זה סוג של עיסוק כמו כל עיסוק אחר (הנדסה, רפואה, משפטים וכו...). כמו כן צריך להסביר שאם הם מתכוונים סתם לפתוח חברה כדי להרוויח כמה גרושים (שזה מעיד על השירות) שיוותרו, זה ישתלם יותר להם- לא יהיה הפסד כספי, זה ישתלם יותר ללקוח- הוא לי יצטרך לסבול, זה ישתלם יותר לחברה אחרת שיכולה לספק את השירות באמת.

Reply With Quote
ישן 22-08-06, 03:25   # 19
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
תראה, אני גולש בפורום שנתיים (כאורח) והתנסיתי רק בחברה אחת פה.
בו לא נציין את שמה, אך כאשר רכשתי את האחסון המנהל היה בן 14-15 (היו לו שותים בוגרים יותר) והאחסון היה מעולה בלי בעיות כלל, כמו כן החברה עדיין פתוחה ולפי מה שהבנתי מצליחה לא רע.

זה לא ניצול, המתכנת/מעצב צריך לתת הצעת מחיר ואם מקובל עליי אני אקח, אם לא אז לא.
אין פה שום עניין של ניצול כאתה לא ממש מעסיק אותו ואתה לא מחוייב בשכר מסויים, לכן אם הוא מוכר עבודה ב-250 שבעצם שווה 2500 זו בעיה שלו וזה חוקי לגמרה.

כמו כן, הם יברחו לו עם הכסף הוא טיפש, למה?
-בתור קטין אתה צריך אדם בוגר שיוכל לפקח על כל העניינים ויחתים לקוחות על חוזים.
-הוא חייב לגבות את התשלום לפני מתן המוצר, זה שהוא לא עושה את זה, בעיה שלו. אם הוא לא חתם על חוזה והוא לא פועל בצורה חוקית- הוא האשם.

ואני לא אשקר, אני נרשמתי כדי לעבוד אל מול מעצבים שעושים את העבודות בזול (200-600 ש"ח). מה שקורה הוא שחברת האם לא מספקת מעצבים וכרגע נשארנו מפתחים בלבד. פנינו אל מעצבים בהתחלה (בשוק ה"אמיתי") ויצא של על כל עבודה לבסוף היינו מרוויחים מאות שקלים בלבד. אז למשל, בפעם הראשונה שלקחתי מעצב פה הוא עיצב לי ב-250 ש"ח. המחיר הכולל שבו נמכר המוצר ללקוח הוא 3500 ובמקום לצאת מופסדים בעצם, יצאנו עם 3250.
והעיצוב? לא פחות טוב משל מעצב שעושה עבודה ב-1000 או 1500 או 2000 או יותר...

אבל זה שאני מעוניין לקנות בזול ומעוניינים למכור לי בזול, זה לא הופך את זה לניצול, ואם תסתכל באשכולות שפתחתי תגלה שאני אף פעם לא מוסר תקציב, כך שמישהו יכול להציע לי גם ב1000+ אם הוא רוצה.

לא רק קטין, לפעמים גם בגיר (בן 18 - 20) צריך עליו פיקוח של מבוגר בניהול עסק, הגילאים האלה עדין צעירים בשביל לפתוח עסק (אלא אם עם הבנאדם ממש שקוע בזה).
  Reply With Quote
ישן 22-08-06, 03:42   # 20
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima
לא רק קטין, לפעמים גם בגיר (בן 18 - 20) צריך עליו פיקוח של מבוגר בניהול עסק, הגילאים האלה עדין צעירים בשביל לפתוח עסק (אלא אם עם הבנאדם ממש שקוע בזה).
דימה, אתה מקרה מיוחד! תפסיק להכליל.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום