|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום לכל המשתמשים היקרים,
יש לי 2 שאלות בקשר למנועי החיפוש, נתחיל בזה שקודם כל השאלה הראשונה יותר מתייחסת למנוע החיפוש של גוגל אך מתייחסת גם לשאר המנועי חיפוש [בבקשה לענות על גוגל וגם על מנועי חיפוש אחרים].
תודה לכל העוזרים והמגיבים, אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
1) לא
2) כמעט 100% אחוז שלא |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
1. ממש לא
2. גוגל לא קורא את ההערות האלה, אין לך מה להסתיר קישורים באתר כי זה רק יכול לפגוע. אגב זה לא משנה שלאתר יש 2000000 כניסות ביום, כל עוד הוא לא אהוד על ידי גוגל הקישור לא יועיל. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כלומר אתרים מתפרסים אך ורק מקישורים? זה נראה מוזר. אוליי תוכל להסביר לי על כמה דרכים שגוגל כן לוקח בחשבון כמו קישורים וכדומה. תודה לך, אלי. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אם יש הרבה אתרים שמקשרים אליך, גוגל יוצא מתוך הנחה שהאתר שלך הוא בעל תוכן טוב ולכן מקדם אותך בתוצאות החיפוש. זה כמובן לא כולל אתרים משכונה רעה... |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
- אם יש לאתר הרבה קישורים תחת המילה "משה כפרה" - אם המילה "משה כפרה" מופיע מספר פעמים באתר - אם יש בטאגי המטה של האתר את המילה "משה כפרה" |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
למרות שזה לא מחייב ואתרים לא מתפרסמים רק מגוגל יש עוד הרבה מאוד דרכים להתפרסם. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אוקיי, הבנתי - כלומר הדרך הנכונה והכי טובה זה הרבה הפניות לאתר שלי ע"י קישורים מאתרים פפולארים עם שם טוב.
אוקיי, עוד 2 שאלות: שאלה ראשונה: איך אני יכול לעלות את ה-PageRank (דירוג עמוד) שלי בגוגל? הוא עומד על 0 כבר 4 חודשים. שאלה שניה: האם גוגל מתייחס לקישורים שבורים? Last edited by Homie; 28-06-06 at 18:02.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|