![]() |
[2 שאלות] בקשר לגוגל, בכללי ובקשר לכל מנועי החיפוש באינטרנט - פרטים בפנים!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
יש לי 2 שאלות בקשר למנועי החיפוש, נתחיל בזה שקודם כל השאלה הראשונה יותר מתייחסת למנוע החיפוש של גוגל אך מתייחסת גם לשאר המנועי חיפוש [בבקשה לענות על גוגל וגם על מנועי חיפוש אחרים].
תודה לכל העוזרים והמגיבים, אלי. |
1) לא
2) כמעט 100% אחוז שלא |
1. ממש לא
2. גוגל לא קורא את ההערות האלה, אין לך מה להסתיר קישורים באתר כי זה רק יכול לפגוע. אגב זה לא משנה שלאתר יש 2000000 כניסות ביום, כל עוד הוא לא אהוד על ידי גוגל הקישור לא יועיל. |
ציטוט:
כלומר אתרים מתפרסים אך ורק מקישורים? זה נראה מוזר. אוליי תוכל להסביר לי על כמה דרכים שגוגל כן לוקח בחשבון כמו קישורים וכדומה. תודה לך, אלי. |
ציטוט:
אם יש הרבה אתרים שמקשרים אליך, גוגל יוצא מתוך הנחה שהאתר שלך הוא בעל תוכן טוב ולכן מקדם אותך בתוצאות החיפוש. זה כמובן לא כולל אתרים משכונה רעה... |
ציטוט:
- אם יש לאתר הרבה קישורים תחת המילה "משה כפרה" - אם המילה "משה כפרה" מופיע מספר פעמים באתר - אם יש בטאגי המטה של האתר את המילה "משה כפרה" |
ציטוט:
למרות שזה לא מחייב ואתרים לא מתפרסמים רק מגוגל יש עוד הרבה מאוד דרכים להתפרסם. |
אוקיי, הבנתי - כלומר הדרך הנכונה והכי טובה זה הרבה הפניות לאתר שלי ע"י קישורים מאתרים פפולארים עם שם טוב.
אוקיי, עוד 2 שאלות: שאלה ראשונה: איך אני יכול לעלות את ה-PageRank (דירוג עמוד) שלי בגוגל? הוא עומד על 0 כבר 4 חודשים. שאלה שניה: האם גוגל מתייחס לקישורים שבורים? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ