![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום.
אני בונה אתר...הפרטים לא ממש חשובים...קיצור אני צריך לעשות שמה שאני לוקח מהמסד....יעני אני לוקח נתונים מהטבלה NEWG לדוגמה ... את הנתונים אני מקבל מהישן ביותר עד לחדש ביותר....אני רוצה שזה יהיה להפך...אני יודע שזה פשוט אבל איני יודע כיצד עושים זאת ![]() אם אתם צריכים את הקוד אז הנה: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
כן... עושים את זה דרך ORDER BY, זאת אומרת שאתה מסדר את הטבלה שלך עפ' עמודה כלשהי.
PHP קוד:
DESC זה נראה לי מהשורה הראשונה ועד לאחרונה, וASC זה מהשורה האחרונה עד לראשונה נראה לי... (תקנו אותי אם אני טועה). |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תגיד...במקום הcolumn_name אני צריך לכתוב את משהו?? ובASC והDESC...אני צריך לבחור אחד מהם או שלהשאיר את זה ככה?
עריכה: תגיד איך שעשיתי זה בסדר? PHP קוד:
Last edited by -VladK-; 10-04-06 at 09:00.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ישנה עוד דרך.
יש לך שדה של id בטבלא ? אם כן תכתוב הקוד הבא שיקרא את הנתונים מהאחרון לראשון, כך שהחדשים ביותר יקראו ראשונים : PHP קוד:
אם אתה לא יודע, תשאל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
PHP קוד:
וכן יש לי שם ID |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
repr זה משתנה שהוא עשה כדי להדגים לך, תחליף אותו בשם שאתה רוצה.
ועכשיו תתאים את הנתונים לטבלה שלך, במקום הtable תכתוב את השם של הטבלה שלך ואז אם אתה רוצה, אתה יכול לסדר לפי השדה id, בשיטת DESC, שזה מהשורה הראשונה עד לאחרונה. אם אתה לא רוצה לסדר לפי השדה id אז תחליף בשם תא אחר |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
וואי....תודה רבה רבה רבה לכולכם....הצלחתי! אני מעוד מודה לכם על כול העזרה שלכם...
אפשר כבר לנעול... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|