|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
למה אתם מתעסקים כל הזמן במחירים
הביאו כאן שירות נפלא ויחודי תהנו ממנו וזהו ![]() לגבי מחירים כל אחד והמחירים שלו ושאף אחד לא יתחיל לנחש לי כמה הם מרווחים כי כמעט ואף אחד לא יודע אז חבל לדבר שטויות. אם המנהל של האתר ירצה הוא יבוא ויגיד אבל אני לא מאמין שהוא יגיד ![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקיצור ראיתי איפשהו שהרשמה לשירות SMS עולה 50$ חד פעמי ואז מאקסימום שאפשר לשלוח בהודעת SMS זה 15 ש"ח ומי שמקבל מקבל רק 35% מהרווח... [לדוגמא אם שולחים 10 ש"ח אז תקבלו 3.5 ש"ח] אם אני טועה תתקנו אותי אבל ככה זה.. וזה ממש ממש לא שווה(אך זה הגיוני שהעיניין הזה יהיה כל כך תובעני כי אף אחד לא יוצא נגד זה ואולי משפר את התנאים?!).:qqb008:
# 14 |
חבר וותיק
|
ההרשמה לשירות של הSMS לא עולה כלום, יש איזה אתר ששכחתי תשם שלו שהוא מאפשר לך לקבל כסף מהודעות SMS שנשלחות אלייך, ככה שהמתכנת בעקרון רק "מלביש" את זה על המערכת שהוא צריך. כל הקטע של הSMS לא עולה כלום, רק אולי המתכנת יקח עוד כסף כי זה באמת נראה קשה..
עסק רשום [?]
|
צריך לעבוד מול חברת הסלולר ישירות או דרך ספק סלולר שעובד מול כל חברות הסלולר יחד.
יש כאלה שלוקחים לעצמם (ספקים) 25% רווח מכל הודעה, אתה מרוויח בערך 20% והשאר הולך לחברות הסלולר. זה לא הכי מדויק כי זה משתנה וגם זה תלוי מול מי ואיך אתה עובד.... גם תנאי קבלת התשלום לא כל כך פשוטים. |
![]() |
# 17 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
את חלוקת אחוזים אתה צודק. וזה לא לרוב לא משתנה,יש כמה חברות שנותנות שירות כזה אני יביא עוד מעט לינקים. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|