|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לגביי הפרוייקט לא הבנתי עדיין מהו . זה פרוייקט לפיתוח חומרת מחשב בארץ ? או מה ? תסביר בפירוט גבר זה לא עושים את זה על רגל אחת . אם תרצה לדבר איתי בפון אין לי בעיה אני יישלח לך את הטלפון בפרטי . לילה טוב . בברכה , מאור . |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תיהיה בריא |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל תלמד משהו, לפעמים צריך לשמור את הדברים שלא צריך לומר - בלב. התבטאויות כאלו ממש לא מתאימות לכאן. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הדבר היחידי שקיבלתי זה היה לשבת אם כמה מהנדסים של INTEL מאור באמתי שלא הבנתי ממש מה לא הבנתה הרעיון בוא בפיתוח חומרה לא רק של מחשב אלה גם אוטונומיות לדוגמא מגבר או מיקסר או משדר הם לא קושרים חיבור למחשב אומנם אפשר לתת להם אופציית כניסה של כרטיס הקול להשמיע דרך המחשב שירים מצד שני הסמפלרים הם כן דורדים את המחשב ולכן יהיה להם קישור למחשב
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה עם שכר לעובדים ? זה גם צריך להיות . מה עם כל החומרים שצריך לקנות ? ה5 אלף ש"ח הללו יספיקו אתה חושב ? תודה והמשך יום נעים . |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה שהם יעשו את אותו הדבר אני בספק מהנדס = בן אדם שאומרים לו אני רוצה מגבר הוא מצייר סירטוט ומביא אותו לפעולה טובה זהו הסירטוט נשלח לצוות יצור ומבלי שהיזמים שאמורים לתת רעיונות יתנו להם את ההוראה באישור ההנהלה זה לא יקרא. בכל מיקרה INTEL עובדת רק ביצור מעבדים והרעיון הוא לא חדש ביכלל ישנם חברות רבות העוסקות בתחום לדוגמא הידועה ביותר היא ביגינר שמייצרת מיקסרים וציוד לDJ בכל העולם 5000 זה למוצר הראשוני כמו שכתבתי ז"א לפיתוח מוצר לאחר מכן כשהמוצר יגיע לתוצאות מרשימות מספיק ניהיה צריך לעבור לייצור עובדים לדעתי אני מספיק :P לפחות לבנתיים תהליך הייצור כמוון אם נרצה לצור לעצמינו מלאי ישנן חברות הדפסת פלאטות והרכיבים בכמויות של מעל 100 העלות קטנה בהרבה (50-80 אחוז יורד בכמויות האלו) היצור המוני כברור יהיה תלוי בכמות שנרצה להדפיס מצד שני אפשר יהיה להדפיס יחידות ישר דרכי אשמח לדבר איתך בטלפון (השארתי לך אותו בהודעה פרטית) וסינדרום שלחתי לך בעיקרון את כל מה שנאמר כאן יש לך את כל הפרטים
רון. Last edited by snow; 31-01-06 at 13:57.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|