![]() |
# 1 |
חבר על
|
בעלי אתרים, כבר הנגשתם את האתר שלכם?
מה דעתכם על כל הסיפור? בעוד כשנה כבר יגיע התאריך שבו אפשר להגיש תביעות וכו'
# 2 |
חבר וותיק
|
לא קרה ולא יקרה
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
# 4 |
חבר וותיק
|
האתר שלי מוכר קופונים למסעדות, איך אני מתחייב שבמסעדה תיהיה הנגשה לנכים? כמו שקורס טייס לא מתאים להם.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא נגד זה , פשוט זה מתאים לאתרים גדולים כמו אתרים ממשלתיים \ מוסדתיים \ אירגונים וכו' ופחות פרטיים. למה מחייבים בעלי אתרים לעשות זאת? ומה עם העירייה שרוב החופים בארץ לא נגישים לנכים? למה לא לחייב אותם גם? ובתי הקולנוע? והרשימה רק מתחילה... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
חוק חשוב וחיוני.
אם כמה שזה פוגע בי ומקשה על בוני אתרים ואפילו גורם לקצת עליית מחירים בשוק, סהכ בעלי מוגבליות מהווים כ 25 אחוז מהאכלוסייה (לא מדובר רק על נכים, אלא גם בעלי לקויות בראיה, שמיעה ואנשים עם צרכים מיוחדים) שגם חבל להתעלם מהנתח שוק הזה ולהפסיד את הגולשים הללו, וגם חשוב שיהיה שיוויון.
# 9 |
עסק רשום [?]
|
לדעתי אפשר לעשות אנלוגיה לעולם הרכב;
כמו שלא כול המכוניות שמיוצרות מותאמות לאנשים עם מוגבלויות, ורכבים שכן מותאמים הם יקרים פי כמה אי אפשר לצפות מכול בוני האתרים לפתח אתרים מונגשים לאנשים עם לקויות ראייה וכדומה למרות שזה רצוי מאידך כן אפשר לצפות מאתרים של רשויות ומוסדות שיהיו מונגשים וזה הרעיון פה לגיטימי! (עורכי דין לא יכולים לתבוע בעלי אתרים פרטיים בשם חופש ברשת) Last edited by Eyale; 30-11-15 at 10:22.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
אגב, מישהו יכול להסביר לי על מה רוב העבודה ת'כלס בלהנגיש את האתר? הרי אם בונים אתר בצורה נכונה במילא הרוב מונגש מבחינת tab וקריאה של הדף על ידי המערכות של המוגבלים. מה חוץ מזה אמור להיות מיוחד בבקשות לנגישות האתר?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|