|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
דרושים מתכנתים שמכירים 3 שפות לפחות
אהלן,
לפרוייקט גדול בסדר גודל בינלאומי דרושים מתכנתים שיודעים מספר שפות תכנות, לא כולל HTML ו-CSS. מדובר גם על שפות מכונה ולאו דווקא תכנות אתרים. זה כולל גם את ה-API של הרשתות החברתיות: גוגל, פייסבוק, טוויטר. אין צורך לתכנת באתר עצמו כלום, אלא ליצור קהילה של מתכנתים מכל מיני שפות. האתר עצמו לא דורש תכנות של שורת קוד אחת. למעוניינים, נא להשאיר פרטי יצירת קשר כלשהם: אימייל, פייסבוק, טלפון.. מה שבא לכם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
PHP SQL JAVASCRIPT
אבל כמובן אני מתעסק בעוד תחומים: http://haimz.net/Page/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA/8 אימייל: pkl1xton@gmail.com (דרכים נוספים ליצירת קשר נתונים באתר) חיים ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
מצויין.
לכל מי ששואל: הרעיון של האתר הוא בעצם פרוייקט שיתופי בין מתכנתים, משהו שלא נוצר עד כה ויועיל לכל מתכנת. מאחר ויש לי מערכת ניהול תוכן שלי שמאפשרת לבצע את כל האופציות הנדרשות באתר, אין לי בעיה להשתמש במערכת שלי ולהקים את הפרוייקט עם המערכת הזו. לכל המנהלים תהיה גישה מלאה לכל המערכת, קבצי המבנה של האתר (HTML, CSS, JS) וכל התכנים באתר. כמו כן, מאחר ואני ממש רוצה שהמערכת תהיה הכי-הכי שיתופית שאפשר, וכמה שיותר מייצרת קהילה - אני ממש הייתי רוצה להקים אותה על מערכת וויקי המוכנה, שמאפשרת לכל הגולשים לנהל את כל האתר ולערוך תכנים. במידה ויש כאן מתכנת שגם מבין במערכת וויקי ויודע להוסיף לה פיצ'רים (והתנסה בזה, ולא צריך לעבוד שעות נוספות.. כל המטרה היא ליצור קהילה שמחוברת לשם בשעות הפנאי שלה, ולא עובדת באתר) - אז יהיה מצויין אם תוכלו להקים את המערכת ולהוסיף לה מספר פיצ'רים יחסית קטנים. (להרים מערכת וויקי אני יודע, הבעיה היא שימוש במודולים בתוך המערכת שבזה אין לי זמן לעסוק). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|