|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Whatever
|
הצגת מידע בטבלה כולל סינון
שלום,
אני מפתח מערכת מסוימת לצבא. המערכת אמורה להציג מידע בטבלה מסודרת ולאפשר סינון בכל עמודה כמו Excel (מצורפת תמונה). כרגע, מצאתי כמה סקריפטים שמאפשרים סינון מידע - אבל בגלל כמות המידע (אלפי רשומות), הסקריפט נטען לאט נורא והנתונים נשלפים בצורה איטית - מה שגורם לזמן עלייה של כמעט 10 שניות. למישהו יש רעיון איך אפשר להציג תכנים בטבלה ולאפשר סינון מרובה בחירה בלי לתקוע את העמוד ל 10 שניות ויותר בכל פעם? ![]() תודה מראש על העזרה!
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ניסית לעבוד עם סינון בצד שרת?
או יותר נכון ביצוע שליפה חדשה עבור כל סינון. נכון שלרוב זה טיפשי וחכם יהיה לשלוף את כל המידע ולסנן אותו על הקליינט. אבל אם אתה אומר שאתה לא מצליח להגיע לביצועים טובים על הקליינט - נסה לסנן באמצעות ה-DB תוך שימת דגש על אינדקסים מתאימים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
אני מסנן באמצעות צד שרת - אבל צריך:
א) לבחור את הנתונים שאני רוצה לסנן - זה בהכרח מתבצע בצד-קליינט - אני צריך שהמשתמש יסנן את הנתונים הרלוונטיים אליו.. ב) להציג את הנתונים לסינון - להדפיס את כל המסד (לצורך העניין) ולתת למשתמש לבצע את הפעולות בסעיף א' - לבחור מה לסנן. הסינון עצמו מתבצע בצד שרת ורק מה שסונן נשלף. הלוואי וזו הייתה הבעייה שלי.. ![]()
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
איך נראות השאילתות שלך?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Whatever
|
SELECT רגיל ונכנס ל <option> לצורך הצגה.
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה זה לoption?
איך אתה מסנן את המידע? like? regex? או השוואה רגילה? כמו כן, איך הטבלאות נראות? הן מאונדקסות? על איזה מסד נתונים אתה רץ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
Whatever
|
את כל הנתונים שאני שולף אני מכניס ל
PHP קוד:
המסד הוא MySQL. ברגע שאני מוסיף אפשרויות סינון קצת יותר מתקדמות (בדומה ל Excel) - העמוד נתקע ל 10 שניות ויותר, עד שהנתונים מוצגים באופן שמאפשר סינון. אני מחפש משהו שיאפשר סינון כמו התמונת אקסל שצרפתי - רק שלא יתקע את העמוד.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא מבין את הקוד שלך...
בכל אופן, אני לא מכיר את הסינון של אקסל, אני מציע לך לאנדקס את העמודות הרלוונטיות בדאטאבייס. כמו כן תעשה EXPLAIN לשאילתות כבדות. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
המסד הוא לא הגורם המאט כאן... לא השליפה היא הבעייתית, אלא הצגת הנתונים כדי לאפשר סינון.
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהה אוקי.
אז למה שלא תשלוף כל פעם רק חלק מהנתונים? ולא הבנתי, הנתונים נשלפים לweb או לexcel? אם לweb תשקול לשלוף פחות נתונים ואולי לעשות בajax שליפת נתונים נוספים או עמודים, וכך יהיו פחות נתונים כל פעם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|