|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אני עושה סקר מחירים, האתר שאני מעוניין לעצב מאד דומה לאתרים:
horadot.net idown.me (ללא פורום) מי שיש לו נסיון וידע בנושא שיצור קשר בפרטי או פה עם הפרטים: מחיר: האם הוא מתעסק גם עם קידוד: (אם כן כמה יעלה הקידוד) תיק עבודות: נסיון: גיל: וכו'.. תודה. טל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נשלחה הודעה פרטית
# 4 |
חסום
|
ממליץ בחום על http://layer.co.il/
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
ממליץ בחום רב ! על ארתור
www.skiza.co.il |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
חבר'ה תודה על ההמלצות זה חשוב לי מאד, יש לי נסיון לא טוב עם מעצבים בעבר בגלל זה אני משתדל לבחור אותם בקפידה.
Layer.co.il - יוצא לחופש ל4 חודשים בתיאלנד (לא רלוונטי) כרגע אני מתלבט בין כמה אשמח אם תעזרו לי אם אתם מכירים ויצא לכם לעבוד איתם: www.skiza.co.il www.mix-d.co.il www.s-ketch.deviantart.com SofTouch - watercolor Gb-hosting.co.il - Micahel105 תודה רבה! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מחיר: החל מ850 ₪
האם הוא מתעסק גם עם קידוד: כן, תלוי במורכבות העיצוב תיק עבודות: www.cubes.co.il נסיון: קרוב ל8 שנים גיל: 22
# 10 |
חבר בקהילה
|
יש דרך להתבטא.
נכון שהוא עדיין קטין, אך עצם העובדה שהוא היה מספיק כן וציין זאת כבר עושה אותו יותר חוקי מכמה שקרנים פה בפורום. אם החלטת שאחד הקריטריונים שלך לבחירת האדם הוא גיל, אז יכולת לציין זאת בהודעה הראשית או לחלופין להגיד "תודה רבה, אך חשוב לי לעבוד עם אנשים בני 18 ומעלה" ולא "אתה אפילו לא חוקי" |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|