|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
אדווה פתרונות מחפשת מעצב גראפי
שלום לחברי הפורום!
אדווה פתרונות מחפשת מעצב נוסף לשורותיה. עבודה עם צוות לעניין ובוס מגניב. תשלום כפרילנסר (יש לספק קבלות / חשבוניות) לעת עתה (ישתנה בקרוב), עבודה יומיומית. ממוצע העבודות בתור התחלה: 2-3 עיצובים בשבוע. הכמות תעלה עם הקביעות. אודותינו ניתן למצוא כאן: www.adva.co סיווג העבודה: עיצוב של אתרי תדמית, חנויות וירטואליות ודפי נחיתה. דרישות: מקצועיות, זריזות, דיוק בפרטים והתאמה לדרישות מערכת ניהול התוכן שלנו (advaCMS). פניות טלפוניות בלבד: משרד: 077-4566086 נייד: 052-7727608 *לא להתקשר בשבת. אימייל לשליחת עבודות קודמות יינתן בשיחה. לא לשלוח לי דוגמאות לעבודות ובקשות עבודה במייל ללא שיחה טלפונית לפני כן. לא אתייחס לכך! סופ"ש נעים, דוד לוי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
תיק עבודות: http://haimdesign.deviantart.com/
הוא לא מועדכן, צריך להוסיף קצת עבודות, אימייל: haim_19970@walla.com עובד מהבית ולא מספק קבלות \ חשבוניות .. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
א. אתה לא מספק קבלות או חשבוניות.
ב. אתה לא מתקשר. ג. אין לך דוגמאות של אתרי תדמית עסקיים, אלא רק של אתרי ילדים. ולא - חברת אחסון לא נחשבת לעסק. אתה עומד בדיוק בכל התנאים שראויים להתעלמותי המלאה. אם קיימים כאן חבר'ה רציניים שרוצים לעצב אתרים לחברות גדולות, ולא ל"חברות" שמביאות לכם חבילת אחסון בתמורה - אתם מוזמנים להתקשר. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
היי , סליחה שאני מתערב. פשוט אני רואה שבאמת לא הצלחת להבין את הכתוב וחבל. תקרא שוב בבקשה את האשכול .הוא בכלל לא העליב אותך אלה הסביר שהוא צריך אנשים רצינים תמורת תשלום טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|