|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
פינות מעוגלות ב CSS
שלום,
אשמח לדעת על הדרך העדיפה ביותר לעשות פינות מעוגלות לדיב מסויים העדיפות היא PURE CSS ללא שימוש בתמונות לפינה או תמונת רקע תודה לעוזרים
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אחלה שמביא לך את הקוד שאתה צריך:
http://border-radius.com/ תקבל בעיקרון 3 שורות קוד שעושות בערך אותו הדבר. דוגמא: HTML קוד:
-webkit-border-radius:6px; /*WebKit (Chrome and Others)*/ -moz-border-radius:6px; /*Mozilla (FF)*/ border-radius:6px; /*CSS 3 Standart*/ מאחר ו-CSS3 עדיין מוגדר כ"טיוטה", כל דפדפן רשאי לטפל בנושא כראות עיניו. לכן מגדירים הגדרה שונה לכל אחד מם ובסוף עושים overwrite להגדרה הרשמית שתהיה בסופו של דבר כאשר התקן יאושר. שים לב שרק IE9 ומעלה יעגל פינות. כדי לעגל פינות בגירסאות קודמות יש צורך בחלופון כמו עיגול פינות ע"י JS (אני ממליץ על זה) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
הגעתי לזה, אבל הבעיה היא עם אקספלורר שאלו רוב הגולשים
אני אנסה עם JS. תודה על העזרה, אשמח לקבל עוד הצעות
# 4 |
עסק רשום [?]
|
http://www.internet-israel.com/inter...5%D7%A8%D7%A8/
יש שם משהו שקוראים לו PIE שמאפשר פינות מעוגלות באקספלורר גם |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אני העדפתי את הפתרון שהצעתי קודם לכן מאחר ופלאגאין ה-JQUERY יודע לנתח בעצמו את ה-CSS ובתנאי שהוא מוצא שם את הפקודות של border-radious + מדובר בדפדפן IE8 ומטה, הוא מבצע מעגל פינות. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
# 7 |
חבר וותיק
|
יש אפשרות לעגל בJS- אבל אם תשאל אותי: מי שמתשמש ב IE בעיה שלו. אלא אם מדובר בעיצוב הסיסי של האתר(לא וודג'טים)- אז צריך להשתמש בטכניקת תמונות. js פשוט לא עושה את זה מספיק טוב..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
baku הלוואי וזאת הייתה גישה רלוונטית..
הציעו לך פה pie.htc - הפיתרון הכי טוב לדעתי. הוא מחקה, משלים מספר אפקטים שלא נתמכים בIE בגלל שהוא לא תומך CSS3. הוא יותר מהיר מפיתרונות jQuery (על פי בנצ'מרקים, תריץ חיפוש) ובטח שיותר אמין (המון צרות הוא עושה בשילוב עם סקריפטים נוספים וכדומה). יש עוד מלא אופציות רק תחפש בגוגל css3 ie בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
על סמך מה קבעת את זה? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה